Stor 1-plansvilla i klassisk stil med spektakulär utsikt över kusten

En stor 1-plansvilla i klassisk stil med spektakulär utsikt över kusten, bergen och Medelhavet i i Marbella Club Golf Resort. Åtkomst via en vacker uppfart, hall som leder till en öppen planlösning vardagsrum och matsal med öppen spis, ett rymligt kök, ett extra vardagsrum med öppen spis, sovrum och 3 gästsovrum med badrum i huvudbyggnaden och en gästlägenhet som ligger i trädgården med sovrum, badrum, vardagsrum och kök. Mycket mysiga och täckta terrasser med fin och öppen utsikt, uppvuxen trädgård med korkar och tall, stor uppvärmd pool. Bör ses. Kontakta oss för att köpa hus i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
453 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad större 1-plansvilla bestående av: Hall, vardagsrum, kontor, matsal, fullt utrustat kök, fem sovrum, fyra badrum, samt övertäckta och öppna terrasser. En gästlägenhet som ligger i trädgården med sovrum, badrum, vardagsrum och kök.
Kök
Fullt utrustat kök, samt kök i lägenheten.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla i vinkel
Byggnadsår
2003
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En stor 1-plansvilla i klassisk stil med spektakulär utsikt över kusten, bergen och Medelhavet i i Marbella Club Golf Resort. Åtkomst via en vacker uppfart, hall som leder till en öppen planlösning vardagsrum och matsal med öppen spis, ett rymligt kök, ett extra vardagsrum med öppen spis, sovrum och 3 gästsovrum med badrum i huvudbyggnaden och en gästlägenhet som ligger i trädgården med sovrum, badrum, vardagsrum och kök. Mycket mysiga och täckta terrasser med fin och öppen utsikt, uppvuxen trädgård med korkar och tall, stor uppvärmd pool.

Övriga byggnader

Rymligt garage med föråd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 5005 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Uppvärmd pool på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Marbella är känd som en glamorös semesterort och är en favoritplats för de rika och berömda, med draghjälp från utländska medborgare som är förförda av de rika och berömdas livsstil. Men det finns gott om vanligt folk att se på och njuta av södra Spaniens svar på St Tropez.

Marbella har med hjälp av bergskedjan Sierra Blanca (högsta punkt 1215 ö h) ett speciellt microklimat som faktiskt gör att staden temperaturmässigt skiljer sig ganska kraftigt mot närliggande orter. När det kan bli lite kallt och blåsigt i närliggande städer som Fuengirola och Estepona ligger Marbella väl inbäddad med högre temperaturer.
Kommunikation
Till stranden: 5 - 10 km.
Till butiker: 6 - 10 km.
Till golf: 500 m.
Till Malaga flygplats: 70 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Marbella Club Golf Resort
Costa del Sol

Pris:
2 950 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
453 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
5005 m2
Ref.nr
CHWEV1002

Dela

Till toppen