Exklusiv 1-plansvilla med källarplan i Marbella Club Golf Resort

En stor exklusiv 1-plansvilla med källarplan i klassisk stil i Marbella Club Golf Resort. Syd- till västerläge läge för villan med fantastisk utsikt över havet och golfbanan. Trevlig designträdgård med terrass och saltvattenpool. Också en inomhuspool, bastu, badrum, teknikrum, förvaring och ett stort oanvänt utrymme lämpligt för bio, vinkällare, gym, m. m. om ca 150 m2. Belägen bara en minut från klubbhuset. Kontakta oss för att köpa hus i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
721 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad större 1-plansvilla med källarplanbestående av: Hall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök, fem sovrum, fyra badrum, samt övertäckta och öppna terrasser. I källaren inomuspool, spa-avdelning och ett oanvänt utrymme om ca 150 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla i vinkel med källare
Byggnadsår
2003
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En stor exklusiv 1-plansvilla med källarplan i klassisk stil i Marbella Club Golf Resort. Syd- till västerläge läge för villan med fantastisk utsikt över havet och golfbanan. Trevlig designträdgård med terrass och saltvattenpool. Också en inomhuspool, bastu, badrum, teknikrum, förvaring och ett stort oanvänt utrymme lämpligt för bio, vinkällare, gym, m. m. om ca 150 m2. Belägen bara en minut från klubbhuset.

Övriga byggnader

Rymligt garage med föråd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 5718 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Saltvattenpool på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Marbella är känd som en glamorös semesterort och är en favoritplats för de rika och berömda, med draghjälp från utländska medborgare som är förförda av de rika och berömdas livsstil. Men det finns gott om vanligt folk att se på och njuta av södra Spaniens svar på St Tropez.

Marbella har med hjälp av bergskedjan Sierra Blanca (högsta punkt 1215 ö h) ett speciellt microklimat som faktiskt gör att staden temperaturmässigt skiljer sig ganska kraftigt mot närliggande orter. När det kan bli lite kallt och blåsigt i närliggande städer som Fuengirola och Estepona ligger Marbella väl inbäddad med högre temperaturer.
Kommunikation
Till stranden: 5 - 10 km.
Till butiker: 6 - 10 km.
Till golf: 200 m.
Till Malaga flygplats: 70 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1 familjs friliggande

Marbella Club Golf Resort
Costa del Sol

Pris:
3 500 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
721 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
5718 m2
Ref.nr
CHWEV1011

Dela

Till toppen