En stor 2-plansvilla i klassisk stil med vacker utsikt över kusten

En stor 2-plansvilla i klassisk stil med hög kvalitet i material och finish. Belägen innanför området till Monte Mayor Country Club med 24 timmars bevakning. Vacker utsikt över kusten och Medelhavet. Fastigheten erbjuder avskildhet och lugn. Syd- till sydöstligt läge, byggd år 2005. "Entertainment area" och bio rum, uppvuxen trädgård, grillplats och terrasser med privat uppvärmd pool. Bör definivt ses. Kontakta oss för att köpa hus i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
463 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad större 2-plansvilla bestående av: Hall, vardagsrum, kontor, matsal, fullt utrustat kök, bio och "entertainment area ", fyra sovrum, fyra badrum, samt övertäckta och öppna terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En stor 2-plansvilla i klassisk stil med hög kvalitet i material och finish. Belägen innanför området till Monte Mayor Country Club med 24 timmars bevakning. Vacker utsikt över kusten och Medelhavet. Fastigheten erbjuder avskildhet och lugn. Syd- till sydöstligt läge, byggd år 2005. "Entertainment area" och bio rum, uppvuxen trädgård, grillplats och terrasser med privat uppvärmd pool.

Övriga byggnader

Rymligt garage med förråd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2850 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Uppvärmd pool på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Benahavís är en spansk bergsby och kommun mellan Marbella, Estepona och Ronda, ca 6 km från kusten. Känd för sina restauranger har Benahavís ofta kallas Costa del Sos matsal.

Benahavís rymmer nio av de totalt 60 golfbanor som finns på Costa del Sol och antalet väntas öka till 15 under nästa årtionde.

På södra sidan av bergskedjan La Serranía de Ronda är Benahavís en av de mest kuperade byarna i västra Costa del Sol, nära stränder samt den spektakulära bergen i La Serranía de Ronda. Dess terräng genomkorsas av Guadalmina, Guadaiza och Guadalmansa vattendrag. Platser av natur- och historiskt intresse finns inom dess kommungränser, som El Cerro del Duque, Daidin och Mayor slott.

Själva staden är omgiven av en naturlig park och ger fortfarande en avskild, mysig känsla. La Zagaleta, ett exklusiv bostadsområde och med Country Club med utsikt över byn, är inom kommungränsen. Det bidrar till Benahavís status som den rikaste kommun per capita i regionen Andalusien.
Kommunikation
Till stranden: 5 - 10 km.
Till butiker: 6 - 10 km.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 70 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Benahavís
Costa del Sol

Pris:
1 850 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
463 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
2850 m2
Ref.nr
CHWEV1018

Dela

Till toppen