Exceptionell villa med gästhus, "infinitypool" och med privat strand

Exceptionell villa med gästhus, "infinitypool" och med privat strand i exklusiva Santa María de Llorell, Costa Brava. Nybyggda villor i modern stil på en tomt om 1 474 m², med en del av en privat strand 200 m nedanför villorna,. Endast 2,5 km från Tossa de Mare, 35 km från Girona flygplats med lågprisflyg och 96 km från Barcelona, internationell flygplats. En privat oas utan direkt insyn, men likväl nära till allt. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Brava. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Brava.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea:
187 m2
Rumsbeskrivning
En vacker villa på 2 våningar med en boarea om totalt 158 m2 och 40m2 terrass på en tomt om 620 m2 med havsutsikt. Villan består av på bottenvåningen ett stort vardagsrum, matsal med ett öppet fullt utrustat kök, ett sovrum, ett badrum med toalett och en stor och djup terrass med en
grillplats, solterrass och pergola, vacker "infinitypool" och trädgård som består av träd och växter och träterrass. På den övre våningen två sovrum med vardera badrum och toalett.

Gästhuset med en boarea om 85 m2 och 40 m2 terrass på en tomt om 854 m2 erbjuder ett trevlig vardagsrum, matsal och ett öppet fullt utrustat kök,
två sovrum och två badrum med dusch och toalett. En stor, djup terrass med grillplats.

Byggmaterial av hög kvalitet.
Kök
Två fullt utrustade kök. Ett i vardera villa.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med gästhus
Uppvärmning
Gas
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Exceptionell villa med gästhus, "infinitypool" och med privat strand i exklusiva Santa María de Llorell, Costa Brava. Nybyggda villor i modern stil på en tomt om 1 474 m², med en del av en privat strand 200 m nedanför villorna,. Endast 2,5 km från Tossa de Mare, 35 km från Girona flygplats med lågprisflyg och 96 km från Barcelona, internationell flygplats. En privat oas utan direkt insyn, men likväl nära till allt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 474 m2
Typ:
Trädgård, strand & pool med terrass

Tomtbeskrivning
Tomten om 1 474 m2 ligger på sidan av ett berg och det finns havsutsikt från olika delar av fastigheten. Palmer och fruktträd och en liten fruktträdgård, alla spridda över fastigheten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Santa María de Llorell är en kustort och område med en speciell känsla av avskildhet och vacker dramatisk kust. Området ligger i ett av de trevligaste delarna av Costa Brava. Det är tyst och det finns inga stora störande vägar. Området är naturskönt och omfattas av gröna dalar och åsar innan det avslutas med en bred sandstrand, omgiven av klippor. Santa María de Llorel ligger 3 km söder om Tossa de Mar, pärlan i Costa Brava och 8 km norr om den livliga Lloret de Mar med ett stort utbud av nattliv.
Kommunikation
Girona flygplats: 35 km.
Barcelona flygplats: 96 km.
Lloret de Mar: 8 km.
Tossa de Mar: 2,5 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Santa María de Llorell
Costa Brava

Pris:
1 349 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
187 m2
Tomtarea:
1 474 m2
Ref.nr
CCHESM012

Dela

Till toppen