3-rumslägenhet till salu i populära Dehesa de Campoamor

3-rumslägenhet till salu i populära Dehesa de Campoamor om ca. 70 m2 med med 2 sovrum, 1 badrum, separat kök, patio med tvättmaskin och ett vardagsrum med matplats samt utgång till en rymlig terrass. Till lägenheten finns även en garageplats och ett stort förråd i källaren. Bostaden är i bra skick och säljs med möbler och vitvaror. A/C finns monterad i bostaden. I området finns ett gemensamt poolområde och till stranden är det ca. 300 meter. All service man behöver finns inom gångavstånd. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
70 m2
Rumsbeskrivning
Boarea om ca. 70 m2 med med 2 sovrum, 1 badrum, separat kök, patio med tvättmaskin och ett vardagsrum med matplats samt utgång till en rymlig terrass.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 5, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus med garage och källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunakt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Campoamor är ett stort område som sträcker sig från havet och flera mil ända upp till bergen. Här finns kuperad grönska med pinjeträd och gång- och cykelvägar. Detta område gavs som present från Drottning Isabell II till hovpoeten och politikern Ramón på 1800-talet. Dessa två var vänner och enligt rykten var han även hennes älskare. Ryktet kan bero på hans romantiska namn Campoamor som betyder kärleksfält. Detta var orsaken till att området fick detta namn då. I Campoamor hittar man all sorts service så som exempelvis livsmedelsbutiker, banker, apotek, restauranger. Det finns allt från enkla strandbarer till exklusiva restauranger samt kaféer. I närområdet finns även olika marknader. I Torrevieja finns en marknad med ca 1200 stånd. I utkanten av Torrevieja finns ett stort köpcentrum, Habanaras och ännu närmare finns köpcentret Zenia Boulevard med ca 80 butiker. Vid stranden vid hotellet finns en mysig beach cocktailbar som har pool och balinesiska sängar. Detta är ett populärt ställe för alla olika åldrar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa
Costa Blanca

Pris:
260 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCSB18920

Dela

Till toppen