3-rumsägenhet till salu i Cabo Roig endast ca. 100 m från stranden

3-rumslägenhet till salu i Cabo Roig endast ca. 100 m från stranden. Belägen på andra våningen med bra läge för både sol, bad, golf och shopping. Denna lägenhet har 2 sovrum, 2 badrum , separat kök, patio/tvättstuga, samt ett vardagsrum med matplats och utgång till en balkong med utsikt över den gemensamma trädgården samt med Medelhavet i bakgrunden. Lägenheten säljs med befintliga möbler, vitvaror och med A/C installerad i kanalsystem (conduktos). I priset ingår även en garageplats och stort förråd i källaren. All service man behöver finns i närområdet och stranden ligger bara några 100 meter bort. Populära köpcentret Zenia Bolulevard når man på 10 minuter och för golfare finns ett flertal golfbanor att välja på inom en kort bilfärd. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
70 m2
Rumsbeskrivning
Denna lägenhet har 2 sovrum, 2 badrum , separat kök, patio/tvättstuga, samt ett vardagsrum med matplats och utgång till en balkong med utsikt över den gemensamma trädgården samt med Medelhavet i bakgrunden

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 5, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus med garage och källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
179 Euro/år.
Samfällighetsavgift
800 Euro/år.

Närområde

Allmänt
Den metropoliska Cabo Roig är ett exklusivt område som är en liten juvel på Costa Blancas kust och ett eftertraktat område. Cabo Roig ligger vid havet på Costa Orihuela på södra Costa Blanca. Det är endast 35 minuter med bil till Alicantes flygplats och till staden Torrevieja är det endast 10 km.

Det finns en blandning av affärer och restauranger i området. Det finns även många ställen där man kan handla mat. Det populära shoppingcentret La Zenia Boulevard ligger endast 3 km bort. Här finns många butiker och restauranger. Man kan även besöka Torrevieja om man vill ha lite småaffärer, restauranger och större matbutiker. Bostadsområdet är uppbyggt med många olika typer av fastigheter där det både finns lyxvillor med havsutsikt och stora turistkomplex. Cabo Reig är mest besökt under sommarmånader och blir lite lugnare under vintern. Klimatet är en av de hälsosammaste i hela världen. Världshälsoorganisationen har erkänt området till ett av det hälsosammaste stället att bo på i världen i och med det speciella mikroklimatet som har skapats av de många saltvatten i området som sprids över en ganska jämn slätt omgiven av bergen. Lider man av andningssvårigheter, reumatism m.m. kommer man må bättre av att bo här.
Närservice
Det finns många fina restauranger i Cabo Roig, både nere vid havet och utmed stadens huvudgata. Vid stränderna finns flera mindre restauranger och även i det nyare området agua marina finns ett stort utbud av det spanska som det internationella köket. Här finns även ett flertal internationella barer.

Cabo Roig är känd för sina fina sandstränder som har fått utmärkelsen blå flagg för miljövården, servicen och säkerheten. Här finns de två fina och långgrunda sandstränderna Cala Capitan och Cala Galeta. Här finns även strandserveringar och man kan hyra solstolar och parasoller. Utmed stränderna finns även en vacker strandpromenad. På promenadavstånd finns även stränderna Playa Flamenca och Campoamor. Stränderna i Cabo Roig lockar turister från Nordeuropa och även invånarna i grannregionen Murcia som besöker stränderna på helgerna.
Cabo Roigs marina ligger vid den vackra stranden Cala Galeta. Marinan har över 200 förtöjningsområden och är en av de bästa marinorna på Costa Blanca kusten. Marinan har renoverats och moderniserats

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Cabo Roig
Costa Blanca

Pris:
150 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCSB18438

Dela

Till toppen