3-rumslägenhet till salu i Nueva Torrevieja

3-rumslägenhet till salu i Nueva Torrevieja. På 10:e våningen ligger denna fina 3-rumslägenhet som har en fantastisk utsikt över stad och hav. Lägenheten säljs med möbler och vitvaror. På området finns det en trädgård och lekplats samt även en pool. Lägenheten ligger i närheten av köpcentret Habaneras & Ozone. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
65 m2
Rumsbeskrivning
3-rumslägenhet bestående av hall, vardagsrum med matplats, kök, två sovrum och ett badrum. Balkong.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
10 av 12, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
12-planshus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Nueva Torrevieja, Torrevieja
Costa Blanca

Pris:
78 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
65 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCSCI6872

Dela

Till toppen