3-rumslägenhet till salu i efterfrågade Playa del Acequión - till strand 80 m

3-rumslägenhet till salu i efterfrågade Playa del Acequión endast 80 meter till stranden. Balkong med havsutsikt och lägenheten säljs möblerad. Helt inflyttningsklar. Gemensam vacker trädgård och pool. Direkt närhet till all form av service endast 50 meter bort. Mycket bra pris och läge. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
55 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av: Entréhall, vardagsrum, fristående fullt utrustat kök, två sovrum och ett badrum, samt balkong.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
3 av 6, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus med garage och källare
Byggnadsår
1990
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunakt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.
Närservice
Avstånd till strand: 80 meter.
Avstånd till bekvämligheter: 50 meter.
Avstånd till flygplats: 40 km.
Avstånd till golfbana: 10 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Playa del Acequión, Torrevieja
Costa Blanca

Pris:
98 900 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
55 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CCSCI5487

Dela

Till toppen