4-rumslägenhet med havsutsikt och bra läge centralt i Torrevieja med terrass

4-rumslägenhet med havsutsikt och bra läge centralt i Torrevieja med rymlig terrass om hela 10 m2. Kort promenad ner till stranden. All service i närheten av lägenheten. Hiss i byggnaden. På 3:e våningen med hiss. Möjligt att köpa till ett garage för 12 000 Euro. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
60 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 4-rumslägenhet bestående av entré och hall, vardagsrum och matplats, fullt utrustat kök, tre sovrum och ett badrum, samt en terrass om 10 m2.

Fastighetsskatt (IBI): 215 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 286 Euro/år.

För tillköpt garage:
Fastighetsskatt (IBI): 20 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 90 Euro/år.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
3 av 6, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus med garage och källarplan
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.
Närservice
Avstånd till strand: 200 meter.
Avstånd till bekvämligheter: 50 meter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Torrevieja
Costa Blanca

Pris:
84 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
60 m2
Sovrum:
3
Ref.nr
CCSCI6013

Dela

Till toppen