3-rumslägenhet med bra läge i efterfrågade Aguamarina 300 m från stranden

3-rumslägenhet med bra läge i efterfrågade Aguamarina 300 m från stranden. Med tillhörande garageplats i gemensamt garage och förråd.. Med förinstallerat för luftkonditionering. Ett enormt utbud av restauranger, barer och butiker, men även sjukvård, banker, livsmedel m.m. Enorm potential om man vill hyra ut och ett otroligt lågt pris för denna lägenhet. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
70 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av entré och hall, vardagsrum och matsal, två sovrum och ett badrum, samt en terrass om 12 m2.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
3 av 6, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2003
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
222 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.
Närservice
Avstånd till strand: 2 km.
Avstånd till bekvämligheter: 300 meter.


Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Aguamarina, Orihuela Costa
Costa Blanca

Pris:
84 800 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CCSCI5773

Dela

Till toppen