2-rums marklägenhet i efterfrågade Zeniamar 4 i Playa Flamenca, Torrevieja

2-rums marklägenhet i efterfrågade Zeniamar 4 i Playa Flamenca, Torrevieja. Nedre delvis täckt terrass om 19 m2 och privat trädgård. Gemensam pool och vackra trädgårdar. Säljs möblerad. Med luftkonditionering. Utsikt över naturen. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea
60 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-rums marklägenhet bestående av entré och hall, vardagsrum och matsal, ett sovrum och ett badrum, en nedre delvis täckt terrass om 19 m2 och mindre trädgård framför terrassen.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
1 av 2, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
2003
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.
Närservice
Avstånd till strand: 2 km.
Avstånd till bekvämligheter: 300 meter.


Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Playa Flamenca, Torrevieja
Costa Blanca

Pris:
98 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
60 m2
Sovrum:
1
Ref.nr
CCSCI5753

Dela

Till toppen