4-rumslägenhet med underbar utsikt till salu i området Mascarat i vackra Altea

4-rumslägenhet med underbar utsikt till salu i det efterfrågade området Mascarat i vackra Altea . 4-rumslägenhet bestående av vardagsrum, matplats, fullt utrustat kök. 3 sovrum och 2 badrum, samt balkong. Gemensam pool och trädgård. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud lägenheter, hus och tomter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea + Biarea
120 m2 + 17 m2
Rumsbeskrivning
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlagenhet
Våningsplan
2 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud lägenheter, hus och tomter över hela Costa Blanca.

Byggnad

Byggnadstyp
Byggnadsår
2000
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
När man närmar sig Altea med bil ser man den gamla stadskärnan avteckna sig mot den imponerande bergskedjan Sierra Bernia - ett mycket vackert panorama. Staden är belägen på en bergshöjd, och den högsta punkten utgörs av församlingskyrkan tillägnad Virgen del Consuelo, med klocktorn och ett brett valv med säregna kupoler i blått och vitt tegel. Från torget framför kyrkan har man utsikt över hela trakten. Härifrån utgår trappformiga stenlagda gränder, kantade av små utsiktspunkter och öppna platser och karakteristiska vita hus, som förr i tiden skyddades av en solid mur. I den här delen av staden finns det många konstnärsateljéer och hantverksbutiker. I den nedre delen av staden ligger affärsgatan Rey Jaime I, fiskarkvarteren och hamnen, där man fortfarande bedriver en betydande fiskhandel. Här finns också den välbesökta strandpromenaden och strandsträcka på sex kilometer med omväxlande klappersten, små vikar och klippor. I Altea hålls två framträdande fester: fyrverkerierna i Castell de L'Olla i augusti månad, och Moros y Cristianos (Morer och kristna) i slutet av september.
Kommunikation
Alicante flygplats: 55 km.
Närservice
Altea har all service, affärer, snabbköp, restauranger, barer och kaféer.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Ägarlägenhet

Altea
Costa Blanca

Pris:
243 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
120 m2
Biarea:
17 m2
Ref.nr
CCSCI5691

Dela

Till toppen