Tomt till salu i Biar i provinsen Alicante

Tomt till salu i Biar i provinsen Alicante. Tomt om 2 327 m2. Kontakta oss för att köpa tomt på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2327 m2
Typ: Mark
Vatten/avlopp
.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Biar är en kommun i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, i den sydöstra delen av landet, 300 km sydost om huvudstaden Madrid. Antalet fastboende invånare är 3 695 invänare.

Av alla Spaniens provinsiella huvudstäder på fastlandet är Alicante den som är mest påverkad av turismen, tack vare den närliggande flygplatsen och turistorter. Ändå är detta en dynamisk, attraktiv spansk stad med ett slott, gamla kvarter och en lång strand. Matkulturen är spännande och nattlivet är helt legendariskt.

Alicante har tillgång till fantastiska stränder, samt historia och kultur. Sannolikheten är stor för ett fantastiskt väderförhållande. Sol, hav och sand är de främsta skälen till varför många människor gillar Alicante. Playa del Postiguet är den största stranden i hjärtat av orten, med ren vacker strand och det mindre och tystare Playa del Coco ligger endast en kort promenad bort. San Juan Beach är några km från ortens centrum men är fullmatad med aktiviteter, inklusive butiker, restauranger och barer. San Juan är också där Alicante Golf Club ligger.

Det finns många kulturella sevärdheter att se i Alicante som Santa Barbara-slottet med en fantastisk utsikt över staden och Mariakyrkan, byggd under tre århundraden på platsen för en tidigare morisk moské och en av Alicantes mest populära sevärdheter.
Kommunikation
Avstånd till flygplats: 80 Km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Biar, Alicante
Costa Blanca

Pris:
79 000 EUR
Tomtarea:
2327 m2
Ref.nr
CCSCI5628

Dela

Till toppen