Townhouse med 4 rum i La Mata

Townhouse med 4 rum i La Mata. Townhouse bestående av kombinerat vardagsrum, matplats, kök. 3 sovrum och 2 badrum. Terrass samt takterrass. Liten trädgård. Avstånd till strand: 400 m. Avstånd till flygplats: 35 km. Avstånd till golfbana: 10 km. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
70 m2
Rumsbeskrivning
Townhouse bestående av kombinerat vardagsrum, matplats, kök. 3 sovrum samt 2 badrum. Terrass samt takterrass. Liten trädgård.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Byggnadsår
1996
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Townhouse med 4 rum i La Mata. Townhouse bestående av kombinerat vardagsrum, matplats, kök. 3 sovrum och 2 badrum. Terrass samt takterrass. Liten trädgård. Avstånd till strand: 400 m. Avstånd till flygplats: 35 km. Avstånd till golfbana: 10 km.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 30 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.
Kommunikation
150 meter från stranden Playa de La Mata.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Playa de La Mata, Torrevieja
Costa Blanca

Pris:
133 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
70 m2
Tomtarea:
30 m2
Ref.nr
CCSCI5240

Dela

Till toppen