Vackert radhus i två plan med privat takterrass i Playa Flamenca

Vackert radhus i två plan med privat takterrass i Playa Flamenca, med direkt närhet till all typ av service. Endast 80 meter från Skandinaviska skolan i Playa Flamenca, Costa Blanca. Huset erbjuder 3 sovrum, 2 badrum, en privat uteplats/trädgård och altan med vacker utsikt över det fina gemensamma poolområdet. Huset säljs fullt möblerat och utrustat. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
120 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Entré, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum och tre badrum, gästtoalett, övre terrass, nedre täckt och öppen terrass, patio och bakre terrass med förråd.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Gästtoalett
Gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans radhus
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vackert radhus i två plan med privat takterrass i Playa Flamenca, med direkt närhet till all typ av service. Endast 80 meter från Skandinaviska skolan i Playa Flamenca, Costa Blanca. Huset erbjuder 3 sovrum, 2 badrum, en privat uteplats/trädgård och altan med vacker utsikt över det fina gemensamma poolområdet. Huset säljs fullt möblerat och utrustat.Det finns ytterligare en stor terrass på baksidan med stort förråd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ: Byggnadsyta och terrasser
Tomtbeskrivning
Gemensam pool på området.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.
Kommunikation
900 meter til stranden Playa Flamenca.
Närservice
80 meter till Skandinaviska skolan.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Playa Famenca, Torrevieja
Costa Blanca

Pris:
210 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
120 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCSCI5283

Dela

Till toppen