Bungalow med havsutsikt i efterfrågade Guardamar del Segura

Bungalow med havsutsikt i efterfrågade Guardamar del Segura, 150 meter från stranden. Musikslinga i hela bostaden, Garage för 2 bilar. I bra skick. Gemensam pool. Säljs fullt möblerad och fullt utrustad. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
120 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Entré, hall, vardagsrum och matplats, fullt utrustat kök, tre sovrum och tre badrum, terrasser och trädgård.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Bungalow med havsutsikt i efterfrågade Guardamar del Segura, 150 meter från stranden. Musikslinga i hela bostaden, Garage för 2 bilar. I bra skick.
Gemensam pool Säljs fullt möblerad och fullt utrustad.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 80 m2
Typ: Byggnadsyta och liten trädgård
Tomtbeskrivning
Långsmal trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgift: 185 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Guardamar del Segura är en kommun och kustort i Spanien. Guardamar del Segura ligger i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, i den sydöstra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 17 138 invånare. Arean är 36 km2. Guardamar del Segura gränsar till Elche, Rojales, San Fulgencio och Torrevieja. Genom staden rinner floden Segura, som bidragit till stadens namn. Terrängen i Guardamar del Segura är platt.

Ett kallt stäppklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 19 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 30 °C, och den kallaste är januari, med 9 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 369 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 63 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 4 mm nederbörd.

Guardamar del Segura är en mysig spansk kustort. Guardamar har en lång huvudgata med ett stort utbud av olika sorters butiker. Här finns både kläd och skoaffärer och mindre butiker med färsk frukt och grönsaker. På onsdagar hålls även en lokal marknad som hålls mellan klockan 9 och 14. Marknaden är hela vägen mellan stadens mysiga bakgator. På marknaden kan man hitta kläder, skor, frukt och grönsaker. I centrum finns även en turistbyrå där man kan boka platser på ett turisttåg som tar dig genom staden och boka biljett till museer. Här finns även ett sportcentrum med inomhus- och utomhuspooler. Strandpromenaden ligger vid stranden och lite längre bort från staden kommer man till den fina och välskötta hamnen. Här finns också restauranger varifrån man har fin utsikt över hamnen. Guardamar har skolor, lokal polis, guardia civil, vårdcentral och apotek. Det finns två parker, Alfonso Park och Renia Sofia, samt fina cykelstråk längs Rio Segura. I utkanten av turistområdet finns ett skyddat område, ett naturreservat med böljande sanddynor med vit sand, pinjeskog, promenadstigar, arkeologiska fyndplatser och picknickområden. I detta skyddade område har det inte fått byggas några höghus som förstör kusten.
Kommunikation
För att ta sig till Guardamar åker man med flyget till Alicante flygplats. Det går flygbussar till och från Guardamar varje dag i och med att det finns en busstation i Guardamar. Man kan även åka taxi från flygplatsen till det stället man ska bo på. På flygplatsen finns även många biluthyrningsfirmor så att man lätt och smidigt ska kunna hyra en egen bil och sedan själv köra dit man vill. Det är ett väldigt smidigt alternativ att hyra en egen bil så att man sedan kan ta sig dit man vill om man vill se sig om på kusten under sin vistelse där. Från flygplatsen och till Guardamar tar det ungefär 30 minuter med bil.
Närservice
I Guardamar kan man hitta mycket färska grönsaker och frukter. På marknaden finns många stånd med färsk fisk, skaldjur, kött, kryddor, grönsaker och frukt. Det finns även flera småbutiker och större matbutiker med färsk mat. Guardamar har även flera restauranger som serverar mat från olika länder och typiskt spanska maträtter som exempelvis tapas.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Guardamar del Segura
Costa Blanca

Pris:
309 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
120 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
80 m2
Ref.nr
CCSCI1451

Dela

Till toppen