Nybyggda 3-rumslägeheter i efterfrågade Arenals del Sol i Alicante

Nybyggda 3-rumslägeheter i efterfrågade Arenals del Sol i Alicante. Med tillhörande gemensam parkering. Terrasser med söderläge, 250 meter till affärer och 250 meter till Medelhavet och sandstranden. Kontakta oss för information om lediga lägenheter, dess placering och pris. Frånpris 167 000 Euro. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
85 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade 3-rumsägenheter bestående av: Entré och hall, vardagsrum och matsal med kök och frukostbar i öppen planlösning, två sovrum, två badrum och en terrass med söderläge.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-3 av 3, hiss finns
Allmänt
Nybyggda 3-rumslägeheter i efterfrågade Arenals del Sol i Alicante. Med tillhörande gemensam parkering. Terrasser med söderläge, 250 meter till affärer och 250 meter till Medelhavet och sandstranden. Kontakta oss för information om lediga lägenheter, dess placering och pris. Frånpris 167 000 Euro.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Förberett för A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI) på förfrågan.
Samfällighetsavgift på förfrågan.

Gemensamt poolområde.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Med nästan tre kilometer med fin vit sand, är Arenales del Solstranden en av de mest uppskattade vid kusten i Alicante, både för kvaliteten på vattnet och rikedomen i det marina livet. Dessutom med Clot de Galvany naturreservat, en våtmark som ligger nära tätorten Arenales del Sol och Gran Alacant (i kommunen Santa Pola).

Stranden är mestadels omgiven av byggnaderna i byn i Elche som givit den dess namn och med restauranger, butiker, kiosker, glassbarer och gatumarknad (mellan 15 juni och 15 september) på tisdag och fredag eftermiddagar, där jordbrukarna erbjuder sina utmärkta färskvaror; Du kan också hitta marknadsstånd som säljer kläder och skor, med mera.

Vindsurfing (det finns ett reserverat område där du kan hyra all nödvändig utrustning) och andra vattensporter och aktiviteter utövas på stranden i Arenales, som är förbunden med El Carabassi tack vare en lång strandpromenad som, särskilt vid solnedgången, besöks av flanörer och cyklister.

Arenales del Solstranden har blå flagg status, den orörda naturen av de områden som ligger i norr och söder om centrum ger det ett högt ekologiskt värde. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser, livräddare vaksamhet, ett turistinformationscentrum, en informationsskärm, uthyrning av parasoller och solstolar, tillgång för personer med nedsatt rörlighet och en regelbunden busstrafik som förbinder Arenales del Sol med Elche, Alicante och Santa Pola.
Kommunikation
Endast ca 5 minuter till flygplatsen i Alicante.
Endast ca 10 minuter till centrala Alicante.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Arenals del Sol
Costa Blanca

Pris:
167 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
85 m2
Ref.nr
CCSCI4351

Dela

Till toppen