Trevligt radhus nära hav och strand i Santa Pola

Trevligt radhus nära hav och strand i Santa Pola. Radhus i 2-plan bestående av kombinerat vardagsrum och matplats, 2 sovrum. Kök samt 1 badrum och 1 WC. Liten trädgård med terrass , balkong. Det finns en gemensam trädgård med pool och tennisbana samt en gemensam parkering. 400 meter till stranden. 150 meter till affärer. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
85 m2
Rumsbeskrivning
Radhus i 2-plan bestående av kombinerat vardagsrum och matplats, 2 sovrum. Kök samt 1 badrum och 1 WC. Liten trädgård med terrass, balkong.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.
WC
Ett WC.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans radhus
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Trevligt radhus nära hav och strand i Santa Pola.Radhus i 2-plan bestående av kombinerat vardagsrum och matplats, 2 sovrum. Kök samt 1 badrum och 1 WC. Liten trädgård med terrass , balkong. Det finns en gemensam trädgård med pool och tennisbana samt en gemensam parkering. 400 meter till stranden.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 20 m2
Typ:
Liten trädgård och terrass

Tomtbeskrivning
Liten tomt med terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI) på förfrågan.

Det finns en gemensam trädgård med pool och tennisbana samt en gemensam parkering.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Santa Pola är en liten kustby som är lite mindre än staden Torrevieja. Även om staden är liten finns här alla faciliteter som man kan önska av en liten kustby. I Santa Pola lever man på sitt fiske och arbetet med att utvinna salt. Här finns nämligen saltsjöar (salinas). I och med saltsjöarna, havet och den ljumma havsluften skapas det ett härligt och hälsosamt klimat. Landskapet är vackert varierat med berg och långa sanddynor.I Santa Pola finns en saluhall med ett stort utbud och på lördagar och måndagar är det en stor marknad på torget med grönsaker, frukter, kläder, skor, läder m.m. I Santa Pola finns långa promenadstråk längs med stränderna som även är omgärdade av många bra restauranger och barer. Det finns även leder för cykling och jogging. Stränderna är långa och fina med kristallklart vatten och de är väl underhållna.I Santa Pola finns det sex stränder på 12 km som är huvudstränderna här. Den första stranden som man stöter på när man kommer från Gran Alacant är Playa del Varadero för att sedan följas av Calas de Santiago Bernabeu, Playa de Levante, marinan i Santa Pola, Gran Playa, Playa Lisa och Playa del Tamarit. På dessa stränder finns röda kors-anläggningar, livräddartorn och de städas varje natt vilket gör dem väldigt fina och rena samt har givit dem miljöutmärkelsen blå flagg. Playa de Levante ligger strax innan akvariet om man kommer från Gran Alacant. Detta är en 425 meter lång sandstrand som har solstolar och parasoller för uthyrning samt pedalbåtar för uthyrning. Här finns även ett volleybollnät för den som inte bara vill ligga och slappa och restauranger att besöka om man blir hungrig. Marinan i Santa Pola har 234 kajer och 195 parkeringsplatser. Längs med marinan finns det flera restauranger och barer som är trevligt att besöka. Den längsta stranden i Santa Pola är Gran Playa på 1084 meter. Längs denna stranden finns det många restauranger och barer att besöka och här har man även rullstolsåtkomst. Den näst längsta stranden är Playa lisa på 553 meter. Denna populära strand har en mörkare sand och det finns många restauranger och barer. Här finns även vindsurfingskola och man kan hyra pedalbåtar. Tamarit Beach är också en strand med mörkare sand och det finns många barer, restauranger och turistbutiker. Carabassi Beach har gyllene sand och har fått utmärkelsen blå flagg. Här finns livvakt, flaggvarning, toaletter och fotduschar. Man kan även sätta sig vid snackbaren och ta sig något lättare att äta och dricka. Parasoller och solstolar går att hyra och det finns volleybollnät, samt man kan utöva vindsurfing, kitesurfing och hyra kajaker här.
Kommunikation
13 km till Alicante internationella flygplats, ca.15 min. körtid.
Närservice
Santa Pola har restauranger, barer, kaféer, apotek, bank, post, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Santa Pola
Costa Blanca

Pris:
122 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
85 m2
Tomtarea:
20 m2
Ref.nr
CCSCI4592

Dela

Till toppen