Fin 5-rumsvilla med havsutsikt och pool i Javea

Fin 5-rumsvilla med pool i Javea. 2-plansvilla bestående av hall, vardagsrum, matsal, 4 sovrum, kök samt 3 badrum. Terrass, trädgård och pool. 2,5 km till hav och strand och 2 km till affärer. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
190 m2
Rumsbeskrivning
2-plansvilla bestående av hall, vardagsrum, matsal, 4 sovrum, kök samt 3 badrum. Terrasser.,
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fin 5-rumsvilla med pool i Javea. 2-plansvilla bestående av hall, vardagsrum, matsal, 4 sovrum, kök samt 3 badrum. Terrass, trädgård och pool. 2,5 km till hav och strand och 2 km till affärer.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 690 m2
Typ: Trädgård med pool
Tomtbeskrivning
Trädgård med pool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI) på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Javea, även kallad Xabia i Valenciaregionen, är en kommun i provinsen de Alicante och i regionen Valencia i östra delen av Spanien. Här bor ungefär 32 983 invånare och under sommaren ökar detta invånarantal. Det är lika långt mellan Valencia i norr och Alicante i söder och till de båda internationella flygplatserna är det 100 km från staden. Staden ligger i en bukt mellan San Antonio och Cabo de La Nao på andra sidan av berget Montgo. Här är landskapet skiftande mellan hav, berg, dalar och klippor. Berget El Macizo del Montgo skyddar staden från vindarna från norr. Berget Montgo ser ut som en elefant med en snabel som går ut i havet.

Javea är en liten och historisk stad där det inte finns några höga byggnader utan smala gator och vita hus där fönstren är gotiska och dekorerade med stenar som är typiska från området. I denna gamla fiskeby finns fortfarande charmen kvar samtidigt som den har moderna faciliteter. Tittar man på stadens arkitektur så ser man att staden är rik på historia. Tittar man på kyrkan San Bartoleme som är belägen i centrum hittar man exempel på sen gotisk arkitektur och man hittar lämningar från de murar som byggdes för att hålla borta piraterna. I centrum hittar man en täckt inomhusmarknad där det bland annat säljs olika lokala färskvaror, frukter, grönsaker, kött och färsk fisk. Vid fiskehamnen ser man en modern silhuett av kyrkan Nuestra Senora de Loreto som har ett tak som liknar ett fartygsskrov. Vid hamnen finns även en strandpromenad med många barer och restauranger. Här finns även stränder med palmer och lekplatser.
Kommunikation
111 km till Alicante internationella flygplats, ca. 60 min. körtid.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Javea
Costa Blanca

Pris:
490 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
190 m2
Tomtarea:
690 m2
Ref.nr
CCSCI4144

Dela

Till toppen