Takvåning i Calpe med enastående utsikt

Takvåning i Calpe med enastående utsikt. Lägenheten består av hall, vardagsrum, matplats, 3 sovrum, kök samt 2 badrum. Terrass. Parkering. Gemensam pool och trädgård. 400 meter till havet och stranden samt 150 meter till närmsta affär. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
160 m2
Rumsbeskrivning
Takvåning bestående av hall, vardagsrum, matplats, 3 sovrum, kök samt 2 badrum. Terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
23 av 23, hiss finns
Allmänt
Takvåning i Calpe med enastående utsikt. Lägenheten består av hall, vardagsrum, matplats, 3 sovrum, kök samt 2 badrum. Terrass. Parkering. Gemensam pool och trädgård. 400 meter till havet och stranden samt 150 meter till närmsta affär.

Byggnad

Byggnadstyp
23-planshus
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI) på förfrågan.
Samfällighetsavgift på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Calpe, även stavat utan "e" som Calp känns omedelbart igen av den mäktiga Penon de Ifach, den stora klippan som reser sig 332 meter över havet ut mot Medelhavet. Klippan har stått vakt över staden och bevittnat stadens förvandling från en sömnig liten fiskeby till en turistmagnet .

Calpe är mest känd för sina fina sandstränder och fina fiskrestauranger . Det finns två fantastiska stränder att välja mellan, om vardera sidan om den mäktiga klippan. Båda stränderna har vackra långa stränder och ett stort utbud av barer och kaféer. Fiskrestaurangerna återfinns främst runt hamnen och istadskärnan finner man utmärkt lokala shopping, bland annat en stor gatumarknad .

Penon de Ifach, som har jämförts med Gibraltarklippan, förklarades som naturreservat år 1987 och tillhandahåller nu en fristad för en mängd olika fåglar och ovanlig flora och fauna. För den energiska, finns det är en fantastisk vandringsled som går genom en tunnel i berget och tar dig till spetsen av klippan.
Kommunikation
75 km till Alicante internationella flygplats, ca. 50 min. körtid.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Calpe
Costa Blanca

Pris:
580 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
160 m2
Ref.nr
CCSCI3633

Dela

Till toppen