Nyrenoverad restaurang/bar om 121 m2 för övertagande i centrala Torrevieja

Nyrenoverad restaurang/bar om 121 m2 för övertagande i centrala Torrevieja. Denna lokal i centrala Torrevieja ligger i ett område med många skandinaver, och drivs idag som restaurang/bar, med fullständiga rättigheter. Lokalen om 105 m2 + 16 m2 terrass har hörnläge, syd och västlig riktning. Alla obligatoriska tillstånd är i ordning och lokalen uppfyller alla ställda krav. Man köper inte lokalen, utan man övertar verksamheten i lokalen. Utöver priset för övertagande av verksamheten, betalar man hyra för lokalen om 500 € per månad. Fastighetsskatt: 0 Euro (Betalas av lokalens ägare). Samfällighetsavgift: 6 Euro/månad (betalas kvartalsvis, 18 Euro/kvartal). Hyran endast 500 Euro/månad. 250 meter från det skandinaviska centrumet (samma gata). 210 meter från stora busstationen i centrala Torrevieja. 700 meter från Medelhavet, strandpromenaden och sandstränderna i centrala Torrevieja. Kontakta oss för att köpa bar eller restaurang på Costa Blanca. Vi har ett utbud av restauranger, barer, kontor, hus, tomter och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
105 m2
Rumsbeskrivning
Lokalen om 105 m2 + 16 m2 terrass har hörnläge, syd och västlig riktning. Alla obligatoriska tillstånd är i ordning och lokalen uppfyller alla ställda krav. Man köper inte lokalen, utan man övertar verksamheten i lokalen.

Man har gjort nya el och VVS-installationer.
Kök
Fullt utrustat restaurangkök.
WC
Två WC.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 5, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Uppvärmning
El
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt 0 Euro/månad (betalas av ägaren).
Samfällighetsavgift 18 Euro/kvartal.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.
Kommunikation
250 meter från det skandinaviska centrumet (samma gata).
210 meter från stora busstationen i centrala Torrevieja.
700 meter från Medelhavet, strandpromenaden och sandstränderna i centrala Torrevieja.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Torrevieja
Costa Blanca

Pris:
53 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
105 m2
Ref.nr
CCSCI5163

Dela

Till toppen