Nybyggda villor med privat pool, tre sovrum och privat takterrass

Nybyggda villor med privat pool, tre sovrum och privat takterrass i omtalade området Pau 26, som ligger mellan Los Altos och Villamartín, i Orihuela Costa. Privat bostadsområde bestående av 17 moderna fristående villor utrustade med parkering, trädgård med privat pool, samt takterrass. Moderna och designade, med finish och material av hög kvalitet. Husens läge gör att du kan njuta av en fantastisk utsikt, liksom närheten till de bästa golfbanorna i området i Villamartín, Campoamor och Las Ramblas. Varje villa har två bostadsplan, plus takterrassen. Takterrassen mellan 33,40 - 40,47 m2. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
97.47 m2
Rumsbeskrivning
Entré, vardagsrum och kök i öppen modern planlösning, tre sovrum och två badrum, nedre och mellanterrass, samt takterrass.

Central A/C via kanalsystem med förinstallation, vilket betyder att maskinerna inte är inkluderade. Extra kostnad från ca 2 800 Euro.
Kök
Köket levereras med stommar, dörrar, handtag, köksbänk, diskho med kran, spishäll, ugn och spisfläkt. Kyl/frys, mikrougn som extra.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
El
Ventilation
Förberett för A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nybyggda villor med privat pool, tre sovrum och privat takterrass i omtalade området Pau 26, som ligger mellan Los Altos och Villamartín, i Orihuela Costa.
Privat bostadsområde bestående av 17 moderna fristående villor utrustade med parkering, trädgård med privat pool, samt takterrass. Moderna och designade, med finish och material av hög kvalitet. Husens läge gör att du kan njuta av en fantastisk utsikt, liksom närheten till de bästa golfbanorna i området i Villamartín, Campoamor och Las Ramblas. Varje villa har två bostadsplan, plus takterrassen. Takterrassen mellan 33,40 - 40,47 m2.

Motorstyrda persienner, golvvärme i badrummen, pool, privat parkering på tomten, takterrass med sol hela dagen och med mycket fin och öppen utsikt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 156.7 m2
Typ: Trädgård med pool
Tomtbeskrivning
Tomtstorlek mellan 156,70 - 222,00 m2. Alla villor är med pool inkluderat i priset.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Även ett gemensamt poolområde.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Privat bostadsområde bestående av 17 moderna fristående villor utrustade med parkering, trädgård med privat pool samt privat solarium.
Moderna och designade, med finish och material av hög kvalitet. Dess läge gör att du kan njuta av fantastisk utsikt, liksom närheten till de bästa golfbanorna i området (Villamartín, Campoamor och Las Ramblas).
Kommunikation
4 000 m till stranden i Punta Prima.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Urbanització Pau 26
Costa Blanca

Pris:
236 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
97.47 m2
Tomtarea:
156.7 m2
Ref.nr
CSSHT1802

Dela

Till toppen