Nybyggda 3-rumslägenheter till salu idylliska spanska byn San Miguel de Salina

Nybyggda 3-rumslägenheter i utkanten av den idylliska spanska byn San Miguel de Salinas. Lägenheterna är om ca. 66 m2 och har två sovrum, två badrum med dusch samt en öppen planlösning med kök och vardagsrum och en balkong/terrass. Lägenheterna i markplan har en egen trädgård i varierande storlek. Lägenheterna på översta våningen har egen takterrass. I priset ingår även en parkeringsplats. Önskar man ett förråd i källaren kan detta köpas till mot en extra kostnad. Lägenheterna håller hög standard och byggs enligt de senaste byggnormerna. I området finns en gemensam pool och grönområden. Inom rimligt gångavstånd finns butiker, barer och all annan service man behöver för det dagliga livet. Boendet passar utmärkt för golfare, då inom ca. 15 minuters bilfärd når man minst tre stycken golfbanor. Priser från 109.900 Euro och som alltid vid köp av nyproduktion av oss så ingår alla köksmaskiner och vitvaror i priset. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud lägenheter, hus och tomter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
66 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade 3-rumslägehheter med entréhall, vardagsrum och matplats, inrett kök, två sovrum, två badrum och en terrass.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 5, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus med källarplan
Byggnadsår
2023
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Närområde

Allmänt
San Miguel de Salinas är en kommunhuvudort i Spanien. Orten ligger i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, i den sydöstra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. San Miguel de Salinas ligger 78 meter över havet och antalet invånare är ca 6 300 invånare.

Terrängen runt San Miguel de Salinas är lite kuperad. Den högsta punkten i närheten är 200 meter över havet, 2,8 km väster om San Miguel de Salinas. Runt San Miguel de Salinas är det ganska tätbefolkat, med 222 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Torrevieja, 9,3 km öster om San Miguel de Salinas. Trakten runt San Miguel de Salinas består till största delen av jordbruksmark. I trakten runt San Miguel de Salinas finns ovanligt många namngivna halvöar och stränder.
Kommunikation
Stranden vid Punta Prima: 7 000 meter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

San Miguel de Salinas
Costa Blanca

Pris:
0 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
66 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCSB21443

Dela

Till toppen