3-rumslägenhet 100 mete från stranden till salu i La Mata

3-rumslägenhet 100 meter från stranden till salu i La Mata. En lägenhet på övre plan i område La Mata i Torrevieja om ca. 64 m2 med två sovrum, ett badrum, kök och vardagsrum med matplats. Från vardagsrummet kommer man ut på en rymlig terrass med förråd. Till lägenheten finns även en privat takterrass med utsikt både mot Medelhavet, bergen och en av saltsjöarna. Lägenheten säljs med befintliga möbler och vitvaror. Lägenheten ligger med perfekt läge för bad då den populära sandstranden Playa La Mata ligger endasr ca, 100 meter bort. All service finns i närområdet. Det är också bra bussförbindelse in till centrala Torrevieja härifrån. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
64 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av: Entréhall, kombinerat vardagsrum, matplats och kök, två sovrum och ett badrum, samt terrass med havsutsikt- Även tillhörande privat del av takterrassen.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
5 av 5, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Delvis renoverad 2016-2017.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
200 Euro/år.
Samfällighetsavgift
300 Euro/år.

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.
Närservice
Avstånd till strand: 1 000 meter.
Avstånd till bekvämligheter: 300 meter.
Avstånd till flygplats: 45 km.
Avstånd till golfbana: 12 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

La Mata, Torrevieja
Costa Blanca

Pris:
142 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
64 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCSB21397

Dela

Till toppen