Fin 3-rumslägehhet nära havet till salu i Cabo Cervera

Fin 3-rumslägehhet nära havet till salu i Cabo Cervera. Lägenheten är belägen i området Cabo Cervera, i husen Los Leandros strax ovanför den långa stranden i La Mata. Lägenheten är i gott skick och säljs med befintliga möbler, vitvaror och med A/C installerad. Till bostaden finns en garageplats i källarplanet. Överst på fastigheten finns en gemensam takterrass med en otrolig utsikt. Området har ett gemensamt poolområde och för den som vill bada i Medelhavet så ligger inte stranden längre bort än ca. 200 m. Butiker, barer och restauranger finns i närområdet och bussförbindelse till de centrala delarna av Torrevieja är mycket bra. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
62 m2
Rumsbeskrivning
3-rumslägenhet bestående av: 2 sovrum med en härlig utsikt, badrum, separat kök med tvättstuga/förråd samt ett vardagsrum med utgång till en balkong med havsutsikt. Överst på fastigheten finns en gemensam takterrass med en otrolig utsikt. Gemensam pool på området. Parkeringsplats i garage.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 0, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
352 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Cabo Cervera är en udde i Spanien. Cabo Cervera ligger i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, i den sydöstra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid.

Terrängen inåt land är platt. Havet ligger nära Cabo Cervera precis österut. Den högsta punkten i närheten är 54 meter över havet, 1 km väster om Cabo Cervera. Närmaste större samhälle är Torrevieja, 3,9 km sydväst om Cabo Cervera.
Närservice
Cabo Cervera har restauranger, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Cabo Cervera
Costa Blanca

Pris:
125 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
62 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCSB21178

Dela

Till toppen