Radhus till salu i Cabo Roig

Radhus till salu i Cabo Roig. Radhus i två plan om ca. 112 m2 beläget i området Lomas de Cabo Roig.Bostaden är i gott skick och säljs med befintliga möbler, vitvaror samt med A/C installerad. Området har ett fint grönområde med ett trevligt poolområde. Till stranden är det ca 2,5 km och det mesta man behöver för det dagliga livet finns i närområdet. Utmärkt läge för golfare då man inom ca. 10 minuter med bil når minst 3 olika golfbanor. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
112 m2
Rumsbeskrivning
2.plans radhus bestående av: Entréhall,3 rymliga sovrum, 2 badrum, separat kök och ett stort vardagsrum med bl. a. matplats och en öppen spis. Terrass med BBQ, samt balkong.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans radhus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
297 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den metropoliska Cabo Roig är ett exklusivt område som är en liten juvel på Costa Blancas kust och ett eftertraktat område. Cabo Roig ligger vid havet på Costa Orihuela på södra Costa Blanca. Det är endast 35 minuter med bil till Alicantes flygplats och till staden Torrevieja är det endast 10 km.

Det finns en blandning av affärer och restauranger i området. Det finns även många ställen där man kan handla mat. Det populära shoppingcentret La Zenia Boulevard ligger endast 3 km bort. Här finns många butiker och restauranger. Man kan även besöka Torrevieja om man vill ha lite småaffärer, restauranger och större matbutiker. Bostadsområdet är uppbyggt med många olika typer av fastigheter där det både finns lyxvillor med havsutsikt och stora turistkomplex. Cabo Reig är mest besökt under sommarmånader och blir lite lugnare under vintern. Klimatet är en av de hälsosammaste i hela världen. Världshälsoorganisationen har erkänt området till ett av det hälsosammaste stället att bo på i världen i och med det speciella mikroklimatet som har skapats av de många saltvatten i området som sprids över en ganska jämn slätt omgiven av bergen. Lider man av andningssvårigheter, reumatism m.m. kommer man må bättre av att bo här.
Närservice
Det finns många fina restauranger i Cabo Roig, både nere vid havet och utmed stadens huvudgata. Vid stränderna finns flera mindre restauranger och även i det nyare området agua marina finns ett stort utbud av det spanska som det internationella köket. Här finns även ett flertal internationella barer.

Cabo Roig är känd för sina fina sandstränder som har fått utmärkelsen blå flagg för miljövården, servicen och säkerheten. Här finns de två fina och långgrunda sandstränderna Cala Capitan och Cala Galeta. Här finns även strandserveringar och man kan hyra solstolar och parasoller. Utmed stränderna finns även en vacker strandpromenad. På promenadavstånd finns även stränderna Playa Flamenca och Campoamor. Stränderna i Cabo Roig lockar turister från Nordeuropa och även invånarna i grannregionen Murcia som besöker stränderna på helgerna.
Cabo Roigs marina ligger vid den vackra stranden Cala Galeta. Marinan har över 200 förtöjningsområden och är en av de bästa marinorna på Costa Blanca kusten. Marinan har renoverats och moderniserats

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Cabo Roig
Costa Blanca

Pris:
155 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
112 m2
Ref.nr
CCSB21158

Dela

Till toppen