Nybyggda 2-rumslägenheter till salu 100 m från stranden i efterfrågade Calpe

Moderna nybyggnadslägenheter i Calpe 100 meter från stranden och med havsutsikte på plan 5 av 10, några få lägenheter kvar till salu. Direkt från byggaren nybyggda moderna lägenheter med havsutsikt och endast 100 meter från stranden i Bol och Cantal Roig de Calpe i Calpe på norra Costa Blanca. Ett ostadskomplex i form av en privat urbanisering bildad av ett enda kvarter med 11 lägenheter med gemensamma områden med trädgårdar och pool omgiven av all service, restauranger, stormarknader, butiker, barer, banker, apotek .m.m. Med öpna kök fullt utrustade med Bosch-apparater, förstärkt entrédörr, keramikplattor av högsta kvalitet, tvåglas isolerglasfönster, videointercom, TV-anslutning, telefon och internetanslutning, inbyggda garderober, badrumstillbehör. modernt badrum och kromkranar, golvvärme och kanaliserad luftkonditionering m.m. Garageplatser för varje lägenhet, ingår inte i priset och kan köpas till för 5 000 Euro. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea:
55 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade 2-rumslägenheter bestående av entréhall, vardagsrum med kök i öppen planlösning med frukostbar, matplats, ett sovrum och ett badrum, samt terrass.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
5 av 10, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
10-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2019
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Calpe, även stavat utan "e" som Calp känns omedelbart igen av den mäktiga Penon de Ifach, den stora klippan som reser sig 332 meter över havet ut mot Medelhavet. Klippan har stått vakt över staden och bevittnat stadens förvandling från en sömnig liten fiskeby till en turistmagnet .Calpe är mest känd för sina fina sandstränder och fina fiskrestauranger . Det finns två fantastiska stränder att välja mellan, om vardera sidan om den mäktiga klippan. Båda stränderna har vackra långa stränder och ett stort utbud av barer och kaféer. Fiskrestaurangerna återfinns främst runt hamnen och istadskärnan finner man utmärkt lokala shopping, bland annat en stor gatumarknad .Penon de Ifach, som har jämförts med Gibraltarklippan, förklarades som naturreservat år 1987 och tillhandahåller nu en fristad för en mängd olika fåglar och ovanlig flora och fauna. För den energiska, finns det är en fantastisk vandringsled som går genom en tunnel i berget och tar dig till spetsen av klippan.
Kommunikation
Avstånd till Alicante flygplats: 80 km.
Närservice
Calpe har all service, restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Calpe
Costa Blanca

Pris:
275 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
55 m2
Antal sovrum:
1
Ref.nr
CCOCHD24A

Dela

Till toppen