Finca med pool till salu i i Benissa

Finca med pool till salu i Benissa. Denna imponerande Finca har restaurerats och förbättrats av sin nuvarande ägare. Det är ännu inte helt klart. Det är nu i de sista stadierna av renoveringen och väntar på installation av luftkonditionering, radiatorer etc., men ägaren är redo att visa det för potentiella köpare. Fastigheten är helt inhägnad och har tillgång via privata grindar också till området av fruktträd som citrus, vingårdar och johannesbrödträd etc. Detta hus är en sann pärla, det måste ses för att uppskatta dess sanna skönhet och läge. Fincan är ett fantastiskt tillfälle att köpa en fastighet i traditionell stil i ett av de bästa områdena från Moraira till Benissa. Stormarknaden ligger inom gångavstånd, liksom ett trevligt 3-stjärnigt hotell och ett par restauranger, plus staden Teulada ligger bara en kort 20 minuters promenad och Benissa 25 minuter. Moraira med sin kustatmosfär och överflöd av restauranger och barer, vackra stränder och exceptionell yachtklubb ligger alla inom 10 minuters bilresa.Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
400 m2
Rumsbeskrivning
Lanthus i 2-plan bestående av: hall, två vardagsrum, kök, fyra sovrum, tre badrum. Förråd och garage. Trädgård, terrasser, pool.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 6 000 m2
Typ:
Trädgård. pool, terrasser och mark

Tomtbeskrivning
Pool i trädgården. Mark med fruktträd som citrus, vingårdar och Johannesbrödträd.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den lilla staden Benissa ligger i provinsen Alicante i den norra delen av Costa Blanca. Benissa är bland de äldsta städerna på Costa Blanca kusten. Staden ligger lite längre in mot landet men har även en 4 km lång kustremsa. Benissa är omgärdad av höga berg. Staden har formats till det den är idag genom år av iberisk, romersk, arabisk och kristen historia. I Benissa finns en 4 km lång kustremsa där de största stränderna är Baladrar, Cala Llobella, La Fustera och Cala Pinet. Här är landskapet magnifikt med höga klippiga berg och underbar utsikt över Penon de Ifach. Playa la Fustera är en fin sandstrand som har blivit utnämnd med blå flagg. Under högsäsongen kan man hyra solstolar, det finns röda korset service, det ordnas barnaktiviteter m.m. Vid stranden finns parkering, bar och restaurang och turistinformation.Benissa är en kommun i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, på norra Costa Blanca i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 13 808. Arean är 70 km2. Benissa gränsar till Altea, Calpe, Gata de Gorgos, Llíber, Senija, Teulada och Xaló.Terrängen i Benissa är huvudsakligen kuperad. Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste är januari, med 10 °C.[3] Genomsnittlig årsnederbörd är 659 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 136 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Valencia flygplats: 119 km.
Alicante flygplats: 86 km.
Närservice
Man får inte missa stadens medeltida stadskärna med de smala gatorna, torgen och de historiska byggnaderna. Här är byggnaderna smyckade med heraldiska sköldar och har balkonger med smidesjärnsgaller. Här finns butiker, restauranger, stormarknader, lekplatser m.m. På lördagar anordnas det en marknad i Benissa.

I området runt Benissa finns många trevliga golfbanor. Med endast en timmes bilresa bort finns alla utmanande golfbanorna och det finns en del att välja mellan. Inte långt från Benissas centrum i sluttningen ligger San Jaime Golf Club som är en nio-håls sextio par kurs.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Benissa
Costa Blanca

Pris:
750 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
400 m2
Tomtarea:
6 000 m2
Ref.nr
CALD1982D

Dela

Till toppen