Renoverad Finca med pool till salu i i Benissa

Renoverad Finca med pool till salu i i Benissa. Fantastisk totalrenoverad finca några minuter från Benissa och Calpe har gott om sol hela dagen och öppen utsikt över Sierra de Bernia och Peñón de Ifach. Trädgård med flera terrasser och med pool. Tillhörande mark till fastigheten. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
342 m2
Rumsbeskrivning
Lanthus i 2-plan bestående av hall, vardagsrum, matplats, kök, fyra sovrum, tre badrum, samt trädgård med flera terrasser och med pool.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Huset år renoverat mellan åren 2002 och 2007.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 13 900 m2
Typ:
Trädgård, mark & pool med terrasss

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den lilla staden Benissa ligger i provinsen Alicante i den norra delen av Costa Blanca. Benissa är bland de äldsta städerna på Costa Blanca kusten. Staden ligger lite längre in mot landet men har även en 4 km lång kustremsa. Benissa är omgärdad av höga berg. Staden har formats till det den är idag genom år av iberisk, romersk, arabisk och kristen historia. I Benissa finns en 4 km lång kustremsa där de största stränderna är Baladrar, Cala Llobella, La Fustera och Cala Pinet. Här är landskapet magnifikt med höga klippiga berg och underbar utsikt över Penon de Ifach. Playa la Fustera är en fin sandstrand som har blivit utnämnd med blå flagg. Under högsäsongen kan man hyra solstolar, det finns röda korset service, det ordnas barnaktiviteter m.m. Vid stranden finns parkering, bar och restaurang och turistinformation.Benissa är en kommun i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, på norra Costa Blanca i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 13 808. Arean är 70 km2. Benissa gränsar till Altea, Calpe, Gata de Gorgos, Llíber, Senija, Teulada och Xaló.Terrängen i Benissa är huvudsakligen kuperad. Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste är januari, med 10 °C.[3] Genomsnittlig årsnederbörd är 659 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 136 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Valencia flygplats: 119 km.
Alicante flygplats: 86 km.
Närservice
Man får inte missa stadens medeltida stadskärna med de smala gatorna, torgen och de historiska byggnaderna. Här är byggnaderna smyckade med heraldiska sköldar och har balkonger med smidesjärnsgaller. Här finns butiker, restauranger, stormarknader, lekplatser m.m. På lördagar anordnas det en marknad i Benissa.

I området runt Benissa finns många trevliga golfbanor. Med endast en timmes bilresa bort finns alla utmanande golfbanorna och det finns en del att välja mellan. Inte långt från Benissas centrum i sluttningen ligger San Jaime Golf Club som är en nio-håls sextio par kurs.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Benissa
Costa Blanca

Pris:
695 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
342 m2
Tomtarea:
13 900 m2
Ref.nr
CALD2033D

Dela

Till toppen