3-rums taklägenhet med havsutsikt till salu i Dénia

3-rums taklägenhet med havsutsikt till salu i Dénia. Stor härlig terrass på 52 m2. Lägenheten är i mycket bra skick. Gemensam pool och trädgård på området. Den populära spanska staden Dénia, som är huvudstaden i Marina Alta-regionen och erkänd som den kreativa staden för gastronomi. Från Dénia kan man även ta färjan till Ibiza om man så önskar. Här finns också de milslånga sandstränderna för sol och bad. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
111 m2
Rumsbeskrivning
3-rumslägenhet bestående av hall, vardagsrum, kök, två sovrum, två badrum och rymlig takterrass.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
4 av 4, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Dénia är beläget på den norra kusten av Alicanteprovinsen. 110 km norr om Dénia ligger staden Valencia och 120 km söder om Dénia ligger staden Alicante, båda städerna med internationella flygplatser. Dess geografiska område fastställs av en mycket oländig kustlinje. Dock finns det många klippor, vikar och stränder med fin sand. Inåt land dominerar det unika landskapet av fruktodlingar. Årsmedeltemperaturen i Dénia ligger på ca 20° grader, vilket ger varma somrar och milda vintrar. Runt 44 464 invånare i Dénia och 30% av befolkningen är utlänningar. På sommaren kan befolkningen gå upp till cirka 200 000 invånare. Söder om Dénia finns stränder med grövre sand. Desto längre söderut man kommer blir kustlinjen ännu mer dramatiskt och skarpare, ett känt område, Les Rotes, erbjuder idylliska vikar med kristallklart vatten. Norr om Dénia förändras landskapet dramatiskt. Där hittar man Les Marinesområdet, vilket består av ändlösa stränder men gyllene sand. Dénias slott byggdes under den islamska perioden och ger en fin utsikt över staden och hamnen. Från hamnen åker fartyg och färjor med passagerare och gods till Balearerna. Dénia ligger bara 55 mil från ön Ibiza.
Kommunikation
Alicante flygplats: 104 km.
Valencia flygplats: 113 km.
Närservice
Dénia har alla service, restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Dénia
Costa Blanca

Pris:
325 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
111 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCOC25831

Dela

Till toppen