Trevlig villa med stor pool till salu i efterfrågade Moraira

Trevlig villa med stor pool till salu i efterfrågade Moraira. En mycket trevlig villa med stor pool belägen på en 1 835 m2 stor tomt med en fantastisk över bergen och belägen endast ca. 2 minuter med bil från populära Morairas centrum. Villan ligger på en vacker helt inhägnad tomt med trädgård och en terrass där man kan njuta av den underbara utsikten. Villan är renoverad och är i bra skick. Moraira ligger i kommunen Teulada vid Medelhavskusten och är ett riktigt internationellt turistcentrum där många besökare väljer att tillbringa sommarmånaderna. Moraira har sju stränder och vikar med blå flagga och man kan gå från en strand till en annan till fots längs hela strandpartiet. Moraira erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, marina utflykter, vattenaktiviteter, flera äventyr, guidade besök etc. En annan anledning att välja Moraira är det varma klimatet som råder hela året om, samt dess underbara gastronomi med många restauranger att besöka. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
165 m2
Rumsbeskrivning
Villan är uppdelad i 2 våningar och ett källarplan. I källaren finns ett garage och förråd och en stor utomhusparkering. Villan består av entréhall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum, två badrum, tvättstuga och yttre terrasser.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 835 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrasser

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Moraira är en ort på Costa Blanca. Moraira ligger i provinsen Alicante i regionen Valencia, i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Moraira ligger 17 meter över havet och antalet invånare är 1 845 invånare.Terrängen runt Moraira är kuperad åt nordväst, men åt sydväst är terrängen platt. Havet ligger åt sydost. Den högsta punkten i närheten är Puig de la Llorença, 445 meter över havet, 4,1 km nordost om Moraira. Närmaste större samhälle är Denia, 17,1 km norr om Moraira.Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste månaden är januari, med 10 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 659 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 136 mm nederbörd, och den torraste månaden är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Alicante flygplats. 94 km.
Valencia: 120 km.
Valencia flygplats: 128 km.
Närservice
Moraira och dess olika stadsdelar och områden har sina egna restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Moraira
Costa Blanca

Pris:
570 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
165 m2
Tomtarea:
1 835 m2
Ref.nr
CCSOC1907

Dela

Till toppen