Vackert och centralt byhus till salu i Orba med privat pool och garage

Vackert och centralt byhus till salu i Orba med privat pool och garage. Alla fönster i hela huset har myggnät. Med oljevärme. Huset är i mycket gott skick och är charmigt och trevligt. Belägen i Orba alla bekvämligheter tillgängliga, samt ett stort utbud av restauranger och barer. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
160 m2
Rumsbeskrivning
Typiskt byhus med stor ingång till vardagsrummet med träbjälkar i taket och förberedelse för att sätta en vedspis eller pellet, kök med vitvaror, delad toalett med sovrummet, uteplats, förråd, privat pool med toalett och utomhusdusch, liten veranda och terrass runt poolen, i husets nedre del finns ett garage med automatisk dörr och olika förråd. På övervåningen av huset finns två sovrum, ett stort badrum och ett vardagsrum eller hall, samt en terrass med vacker utsikt.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan med källare
Byggnadsår
1920
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 120 m2
Typ:
Byggnadsyta och innergård med pool

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Orba är en kommun och ort på Costa Blanca i Spanien. Orba ligger i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 2 604. Arean är 17,7 km2. Orba gränsar till kommunerna Alcalalí, Benidoleig, Murla, Pego, Tormos, Vall d'Ebo och La Vall de Laguar.Terrängen i Orba är kuperad åt sydväst, men åt nordost är den platt.Ett kallt stäppklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 17 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 26 °C, och den kallaste månaden är december, med 8 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 499 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 97 mm nederbörd, och den torraste månaden är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Dénia med strand: 19 km.
Alicante flygplats: 108 km.
Närservice
Orba har alla service, restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Orba
Costa Blanca

Pris:
225 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
160 m2
Tomtarea:
120 m2
Ref.nr
CCSOC1901

Dela

Till toppen