Fin praktisk 1-plansvilla med pool till salu i La Foya, Orba

Fin praktisk 1-plansvilla med pool till salu i La Foya, Orba. En vacker villa belägen i en modern urbanisering, men likväl insynsskydat. Vacker villa belägen med mycket privatliv i en modern urbanisering. Villan består av endast en våning. Poolen 10 m x 5 m är omgiven av en rymlig solterrass. Det finns också en stor täckt terrass med utsikt över poolen och landskapet. Villan är utrustad med gascentralvärme och har även en braskamin i vardagsrummet. Det finns en täckt dubbel parkeringsplats och ett stort förråd. Hela fastigheten tomt och villa är i perfekt skick. Urbaniseringen ligger på kort avstånd från byn där alla bekvämligheter finns tillgängliga, samt ett stort utbud av restauranger och barer. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
150 m2
Rumsbeskrivning
Villan har entréhall, två sovrum, varav Master bedroom med eget badrum en-suite, ett separat badrum, ett stort vardagsrum och ett separat fullt utrustat kök som ansluter till matsalen.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 600 m2
Typ:
Trädgård och pool med terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Orba är en kommun och ort på Costa Blanca i Spanien. Orba ligger i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 2 604. Arean är 17,7 km2. Orba gränsar till kommunerna Alcalalí, Benidoleig, Murla, Pego, Tormos, Vall d'Ebo och La Vall de Laguar.Terrängen i Orba är kuperad åt sydväst, men åt nordost är den platt.Ett kallt stäppklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 17 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 26 °C, och den kallaste månaden är december, med 8 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 499 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 97 mm nederbörd, och den torraste månaden är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Dénia med strand: 19 km.
Alicante flygplats: 108 km.
Närservice
Orba har alla service, restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Orba
Costa Blanca

Pris:
335 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
150 m2
Tomtarea:
600 m2
Ref.nr
CCSOC1745

Dela

Till toppen