Renoverat rustikt lanthus med pool till salu utanför Orba

Renoverat rustikt lanthus med pool till salu utanför Orba. Helrenoverat med god smak och omsorg, samt med material av högsta kvalitet. Fastigheten har magnifika öppna terrasser, 8 m x 4 m pool, trädgård med gräsmatta, grillplats och träpergola, flera förråd för trädgårdsmaterial, poolpump, värmepannrum, utomhustoalett, flera fruktträd och med privata öppna terrasser. Tomt om hela 3 600 m2. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea:
265 m2
Rumsbeskrivning
Lanthus fördelat på 2 våningar. På den nedre våningen finns entréhall, en gästtoalett, två stora sovrum med vardera badrum, tvättstuga, vardagsrum med öppen spis och dubbla dörrar med tillgång till en av terrasserna, matsal, TV-access till den övre terrassen.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3 600 m2
Typ:
Trädgård och pool med terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Orba är en kommun och ort på Costa Blanca i Spanien. Orba ligger i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 2 604. Arean är 17,7 km2. Orba gränsar till kommunerna Alcalalí, Benidoleig, Murla, Pego, Tormos, Vall d'Ebo och La Vall de Laguar.Terrängen i Orba är kuperad åt sydväst, men åt nordost är den platt.Ett kallt stäppklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 17 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 26 °C, och den kallaste månaden är december, med 8 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 499 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 97 mm nederbörd, och den torraste månaden är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Dénia med strand: 19 km.
Alicante flygplats: 108 km.
Närservice
Orba har alla service, restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Orba
Costa Blanca

Pris:
525 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
265 m2
Tomtarea:
3 600 m2
Ref.nr
CCSOC1850

Dela

Till toppen