Rymlig 5-rumslägenhet, full av ljus, till salu i centrum av Calpe

Rymlig 5-rumslägenhet, full av ljus, till salu i centrum av Calpe, bara några få minuters promenad från all service och stranden. Ingången till byggnaden har en ramp, perfekt för äldre eller för personer med låg rörlighet. Lägenheten har den stora fördelen av att vara så nära huvudgatorna i Calpe, stranden, restauranger och stormarknader. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
120 m2
Rumsbeskrivning
Stor entréhall med fönster som leder först till två sovrum och ett badrum. Därefter ligger köket, fullt utrustat med sin lilla uteplats och tillgång till ett rum som kan bli till matsal, eller ett fjärde sovrum eftersom det har ett fönster.
Det rymliga vardagsrummet har tillgång till terrassen och Master bedroom med eget badrum. Alla sovrum har inbyggda garderober med trädörrar. Terrass om 4 m2.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 4, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Calpe, även stavat utan "e" som Calp känns omedelbart igen av den mäktiga Penon de Ifach, den stora klippan som reser sig 332 meter över havet ut mot Medelhavet. Klippan har stått vakt över staden och bevittnat stadens förvandling från en sömnig liten fiskeby till en turistmagnet .Calpe är mest känd för sina fina sandstränder och fina fiskrestauranger . Det finns två fantastiska stränder att välja mellan, om vardera sidan om den mäktiga klippan. Båda stränderna har vackra långa stränder och ett stort utbud av barer och kaféer. Fiskrestaurangerna återfinns främst runt hamnen och istadskärnan finner man utmärkt lokala shopping, bland annat en stor gatumarknad .Penon de Ifach, som har jämförts med Gibraltarklippan, förklarades som naturreservat år 1987 och tillhandahåller nu en fristad för en mängd olika fåglar och ovanlig flora och fauna. För den energiska, finns det är en fantastisk vandringsled som går genom en tunnel i berget och tar dig till spetsen av klippan.
Kommunikation
Avstånd till Alicante flygplats: 80 km.
Närservice
Calpe har all service, restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Calpe
Costa Blanca

Pris:
152 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
120 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CALD2083D

Dela

Till toppen