Fristående 1-plansvilla med pool till salu i Cabo Roig 300 m från stranden

Fristående 1-plansvilla med pool till salu i Cabo Roig 300 m från stranden. På en tomt om ca 1 233 m2. Denna praktisak 1-plansvilla som är på ca 167 m2 har 3 rymliga sovrum, 2 badrum, separat kök och ett stort vardagsrum med bl. a. matplats och en öppen spis. Utemiljön består av en stor terrass med BBQ, gräsmattor och planteringar. På tomten finns även en egen pool samt garage och förråd. Tomten är insynsskyddad med mur eller häckplantering och har en fjärrstyrd port för att köra in bilen. Med garage. Villan är i gott skick både in- och utvändigt och säljs med delvis befintliga möbler och vitvaror. Butiker, restauranger och barer finns i anslutning till själva bostadsområdet. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
167 m2
Rumsbeskrivning
3 rymliga sovrum, 2 badrum, separat kök och ett stort vardagsrum med bl. a. matplats och en öppen spis.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 233 m2
Typ:
Byggnadsyta, pool och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
779 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den metropoliska Cabo Roig är ett exklusivt område som är en liten juvel på Costa Blancas kust och ett eftertraktat område. Cabo Roig ligger vid havet på Costa Orihuela på södra Costa Blanca. Det är endast 35 minuter med bil till Alicantes flygplats och till staden Torrevieja är det endast 10 km.

Det finns en blandning av affärer och restauranger i området. Det finns även många ställen där man kan handla mat. Det populära shoppingcentret La Zenia Boulevard ligger endast 3 km bort. Här finns många butiker och restauranger. Man kan även besöka Torrevieja om man vill ha lite småaffärer, restauranger och större matbutiker. Bostadsområdet är uppbyggt med många olika typer av fastigheter där det både finns lyxvillor med havsutsikt och stora turistkomplex. Cabo Reig är mest besökt under sommarmånader och blir lite lugnare under vintern. Klimatet är en av de hälsosammaste i hela världen. Världshälsoorganisationen har erkänt området till ett av det hälsosammaste stället att bo på i världen i och med det speciella mikroklimatet som har skapats av de många saltvatten i området som sprids över en ganska jämn slätt omgiven av bergen. Lider man av andningssvårigheter, reumatism m.m. kommer man må bättre av att bo här.
Närservice
Det finns många fina restauranger i Cabo Roig, både nere vid havet och utmed stadens huvudgata. Vid stränderna finns flera mindre restauranger och även i det nyare området agua marina finns ett stort utbud av det spanska som det internationella köket. Här finns även ett flertal internationella barer.

Cabo Roig är känd för sina fina sandstränder som har fått utmärkelsen blå flagg för miljövården, servicen och säkerheten. Här finns de två fina och långgrunda sandstränderna Cala Capitan och Cala Galeta. Här finns även strandserveringar och man kan hyra solstolar och parasoller. Utmed stränderna finns även en vacker strandpromenad. På promenadavstånd finns även stränderna Playa Flamenca och Campoamor. Stränderna i Cabo Roig lockar turister från Nordeuropa och även invånarna i grannregionen Murcia som besöker stränderna på helgerna.
Cabo Roigs marina ligger vid den vackra stranden Cala Galeta. Marinan har över 200 förtöjningsområden och är en av de bästa marinorna på Costa Blanca kusten. Marinan har renoverats och moderniserats

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Cabo Roig
Costa Blanca

Pris:
680 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
167 m2
Tomtarea:
1 233 m2
Ref.nr
CCSB18947

Dela

Till toppen