Underbar villa till salu i Orba med pool och vacker utsikt

Underbar villa till salu i Orba med pool och vacker utsikt. Villan ligger endast 5 minuter med bil från staden Orba, i en mycket lugn urbanisering. Villan har en fantastisk utomhusterrass med pool, grill och trädgård. Utsikten är underbar mot Medelhavet och bergen. Huset har solpaneler och alla rum har centralvärme. Fastigheten har en turistlicens och alla bekvämligheter. Villan är fördelad på två våningar och har en utomhusparkeringsplats och garage. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter på Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea:
286 m2
Rumsbeskrivning
En rymlig entréhall med inbyggd garderob, 3 ljusa sovrum, med förvaringsutrymme och ett modernt badrum med dusch. Genom en intern trappa når man huvudvåningen där man finner ett rymligt vardagsrum med öppen spis och luftkonditionering med tillgång till den täckta terrassen, ett fullt utrustat kök, 2 sovrum med inbyggda garderober, en gästtoalett, ett trevligt huvudbadrum och en tvättstuga.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Underbar villa till salu i Orba med pool och vacker utsikt.
Villan ligger endast 5 minuter med bil från staden Orba, i en mycket lugn urbanisering. Villan har en fantastisk utomhusterrass med pool, grill och trädgård. Utsikten är underbar mot Medelhavet och bergen. Huset har solpaneler och alla rum har centralvärme. Fastigheten har en turistlicens och alla bekvämligheter.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 957 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Orba är en kommun och ort på Costa Blanca i Spanien. Orba ligger i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 2 604. Arean är 17,7 km2. Orba gränsar till kommunerna Alcalalí, Benidoleig, Murla, Pego, Tormos, Vall d'Ebo och La Vall de Laguar.Terrängen i Orba är kuperad åt sydväst, men åt nordost är den platt.Ett kallt stäppklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 17 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 26 °C, och den kallaste månaden är december, med 8 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 499 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 97 mm nederbörd, och den torraste månaden är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Dénia med strand: 19 km.
Alicante flygplats: 108 km.
Närservice
Orba har alla service, restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.
Parkering
Fastigheten har en utomhusparkeringsplats och garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Orba
Costa Blanca

Pris:
499 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
286 m2
Tomtarea:
957 m2
Ref.nr
CCSOC2061

Dela

Till toppen