Mark till salu i Murla

Mark till salu i Murla. Helt platt tomt vid foten av berget i Murla. Tomt på mer än 12 700 m2 med almedros, fruktträd, nära byn Murla och med ett litet hus på 95 m2. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa tomt på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter på Costa Blanca.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 12 m2
Typ:
Tomt med byggrättighet.

Tomtbeskrivning
Trädgård att anlägga.
Vatten/avlopp
Vatten och avlopp framdraget till tomtgräns.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Murla är en kommun och by på Costa Blanca i Spanien. Murla ligger i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 598 invånare.Ett kallt stäppklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 17 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 26 °C, och den kallaste måndaen är december, med 8 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 499 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 97 mm nederbörd, och den torraste månaden är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Dénia med strand: 24 km.
Alicante flygplats: 102 km.
Närservice
Murla har några restauranger och barer, samt närliggande livsmedelsaffärer, affärer och all service i Orba 5 minuter med bil.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Murla
Costa Blanca

Pris:
165 000 EUR
Boarea:
95 m2
Tomtarea:
12 m2
Ref.nr
CCSOC1967

Dela

Till toppen