Mark till salu i Benigembla

Tomt på 15 300 m2 i Benigembla, mycket nära byn med vacker utsikt, omgiven av berg, med vatten och el framdraget. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa tomt på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter på Costa Blanca.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 15 m2
Typ:
Tomt med byggrättighet.

Tomtbeskrivning
Trädgård att anlägga.
Vatten/avlopp
Vatten och avlopp framdraget till tomtgräns.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Benigembla är en kommun och by i provinsen Alicante i regionen Valencia, i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 583 invånare. Arean är 18,4 km2. Benigembla gränsar till Castell de Castells, Murla, Parcent, Tárbena och La Vall de Laguar. Terrängen i Benigembla är huvudsakligen kuperad, men österut är den platt. Årsmedeltemperaturen i trakten är 17 °C. Den varmaste månaden är juli månad, då medeltemperaturen är 26 °C och den kallaste månaden är december med 8 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 499 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 97 mm nederbörd och den torraste månaden är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Dénia med strand: 27 km.
Alicante flygplats: 104 km.
Valencia flygplats: 123 km.
Närservice
Benigembla har ett mindre utbud av service, några restauranger, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Benigembla
Costa Blanca

Pris:
99 000 EUR
Tomtarea:
15 m2
Ref.nr
CCSOC1966

Dela

Till toppen