Modern villa med pool under uppförande i Alcalalí

Modern villa med pool under uppförande i Alcalalí. Projekt i modern stil designat av ett känt arkitektteam, med tanke på användningen av naturligt ljus och komfort. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa tomt på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter på Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
122 m2
Rumsbeskrivning
Huset är fördelat på en våning, den polygonala rektangulära bottenvåningen inkluderar ett kök i öppen planlösning, ett grovkök, ett vardagsrum och poolområde, två sovrum med ett familjebadrum och det stora sovrummet har ett eget badrum. . Alla husets rum öppnar mot utsidan, som på grund av den idealiska orienteringen som det är orienterat mot får direkt naturligt ljus. Ingången till huset är genom hallen. Till vänster hittar vi sovrummen. Från husets entré kan man se uteplatserna. På höger sida hittar vi vardagsrummet, det amerikanska köket och grovkök eller tvättstuga. Slutligen, från vardagsrummet och köket i öppen planlösning sträcker sig utsikten över dalen och poolområdet; med magnifik solsken tack vare sitt läge.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betong
Grundmur: Betong
Stomme: Betong.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Betongplatta.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Typ:
Tomt med byggrättighet.

Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Alcalalí är en kommun och by på Costa Blanca i Spanien. Alcalalí ligger i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 1 433 invånare.Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste månaden är februari, med 10 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 659 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 136 mm nederbörd, och den torraste månaden är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Dénia med strand: 20 km.
Alicante flygplats: 95 km.
Närservice
Alcalalí har restauranger, barer och affärer.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Alcalalí
Costa Blanca

Pris:
675 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
122 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CCSOC1958

Dela

Till toppen