Modern villa med pool under uppförande i Alcalali

Fristående huset Benarrosa Garden 108 säljs direkt från byggherren. Villan ligger i det lugna bostadskomplexet Benarrosa Garden i Alcalali. Detta bostadskomplex kännetecknas av lugn och belägen i området Jalón Valley med utmärkta förbindelser med de viktigaste kommunerna i Marina Alta. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter på Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
149 m2
Rumsbeskrivning
Huset är fördelat på en våning och är uppdelat i två delar. Å ena sidan finns sovrumsdelen, där 3 dubbelrum finns och ett med badrum i sviten och en gästtoalett. Å andra sidan finns det området där det finns ett amerikanskt kök som öppnar mot vardagsrummet-matsalen. Köket är ett av de viktigaste rummen i huset. De keramiska ytorna av högsta kvalitet kombineras perfekt med det modulära köket som föreslås enligt plan. Köket ligger i anslutning till tvättstugan. Vardagsrummet har stora fönster för att njuta av utsikten och tillgång till terrassen och poolen.
Tomten blir helt inhägnad med parkeringsyta och tillträde till tomten sker genom en motoriserad skjutdörr och en gångdörr.Trädgårdsområde på båda sidor om huset.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum. Ett WC

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 830 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Alcalalí är en kommun och by på Costa Blanca i Spanien. Alcalalí ligger i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 1 433 invånare.Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste månaden är februari, med 10 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 659 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 136 mm nederbörd, och den torraste månaden är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Dénia med strand: 20 km.
Alicante flygplats: 95 km.
Närservice
Alcalalí har restauranger, barer och affärer.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Alcalalí
Costa Blanca

Pris:
595 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
149 m2
Tomtarea:
830 m2
Ref.nr
CCSOC1904

Dela

Till toppen