Modern villa med pool under uppförande i Moraira

Modern 1-plansvilla med pool under uppförande i Moraira. Moraira är ett stadscentrum i kommunen Teulada vid Medelhavskusten. Viktigt internationellt turistcentrum, där många besökare väljer att tillbringa sina sommarmånader. Moraira har sju blåflaggade stränder och vikar, du kan gå från en strand till en annan till fots längs vägen till Morairas utsiktspunkter. Staden kan utforskas snabbt eftersom stadsområdet inte är särskilt omfattande. Moraira erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, maritima utflykter, vattenaktiviteter, multiäventyr, guidade turer, etc. En annan anledning att välja Moraira är det varma klimatet som den upprätthåller under hela året, och dess underbara gastronomi. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa tomt på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter på Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
250 m2
Rumsbeskrivning
Huset är fördelat på en våning, den polygonala rektangulära bottenvåningen inkluderar ett kök i öppen planlösning, ett grovkök, ett vardagsrum och poolområde, två sovrum med ett familjebadrum och det stora sovrummet har ett eget badrum. . Alla husets rum öppnar mot utsidan, som på grund av den idealiska orienteringen som det är orienterat mot får direkt naturligt ljus.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betong
Grundmur: Betong
Stomme: Betong.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Betongplatta.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Moraira är en ort på Costa Blanca. Moraira ligger i provinsen Alicante i regionen Valencia, i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Moraira ligger 17 meter över havet och antalet invånare är 1 845 invånare.Terrängen runt Moraira är kuperad åt nordväst, men åt sydväst är terrängen platt. Havet ligger åt sydost. Den högsta punkten i närheten är Puig de la Llorença, 445 meter över havet, 4,1 km nordost om Moraira. Närmaste större samhälle är Denia, 17,1 km norr om Moraira.Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste månaden är januari, med 10 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 659 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 136 mm nederbörd, och den torraste månaden är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Alicante flygplats. 94 km.
Valencia: 120 km.
Valencia flygplats: 128 km.
Närservice
Moraira och dess olika stadsdelar och områden har sina egna restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.
Parkering
På tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Moraira
Costa Blanca

Pris:
900 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
250 m2
Antal sovrum:
3
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCSOC1955

Dela

Till toppen