Nybyggd elegant modern villa med pool och havsutsikt till salu i Moraira

Nybyggd elegant modern villa med pool och havsutsikt till salu i Moraira. Villan erbjuder hög kvalitet, där dess inre utrymmen sammanfogar de tre elementen som har förstärkts i dess skapelse: Ljus, värma och design. Moraira är en kustort i kommunen Teulada vid Medelhavskusten. Viktig internationell semesterort, där många besökare väljer att tillbringa sina sommarmånader. Moraira har sju stränder och vikar med blå flagg, där man kan gå från en strand till en annan till fots längs vägen till utsiktspunkterna i Moraira. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter på Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
250 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen består av en rektangulär polygonal form inkluderar entréhall, öppet fullt utrustat kök, tvättstuga, vardagsrum, toalett och poolområde med grill. På övervåningen finns tre sovrum med badrum en suite och omklädningsrum. Alla husets rum är öppna mot utsidan, som genom den idealiska orienteringen, som det är orienterat med direkt naturligt ljus.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Betong.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Betongplatta.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Nybyggd elegant modern villa med pool och havsutsikt till salu i Moraira. Villan erbjuder hög kvalitet, där dess inre utrymmen sammanfogar de tre elementen som har förstärkts i dess skapelse: Ljus, värma och design. Moraira är en kustort i kommunen Teulada vid Medelhavskusten. Viktig internationell semesterort, där många besökare väljer att tillbringa sina sommarmånader. Moraira har sju stränder och vikar med blå flagg, där man kan gå från en strand till en annan till fots längs vägen till utsiktspunkterna i Moraira.

Allmänt om fastigheten

Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Moraira är en ort på Costa Blanca. Moraira ligger i provinsen Alicante i regionen Valencia, i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Moraira ligger 17 meter över havet och antalet invånare är 1 845 invånare.Terrängen runt Moraira är kuperad åt nordväst, men åt sydväst är terrängen platt. Havet ligger åt sydost. Den högsta punkten i närheten är Puig de la Llorença, 445 meter över havet, 4,1 km nordost om Moraira. Närmaste större samhälle är Denia, 17,1 km norr om Moraira.Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste månaden är januari, med 10 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 659 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 136 mm nederbörd, och den torraste månaden är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Alicante flygplats. 94 km.
Valencia: 120 km.
Valencia flygplats: 128 km.
Närservice
Moraira och dess olika stadsdelar och områden har sina egna restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Moraira
Costa Blanca

Pris:
1 800 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
250 m2
Ref.nr
CCSOC1915

Dela

Till toppen