Villa med pool att uppföra till salu i Moraira

Villa med pool att uppföra till salu i Moraira. Boarea om 130 m2 fördelat på ett plan och uppdelat i två delar. Tomten kommer att vara helt inhägnad med parkeringsyta, byggande av en carport för ett fordon, rektangulär pool, terrass runt kaklade poolen och tillgång till tomten kommer att ske genom en motoriserad skjutdörr och en gångdörr. Trädgårdsområde på båda sidor om villan. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter på Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
130 m2
Rumsbeskrivning
I ena flygeln finns sovrumsdelen, där två sovrum och sovrum ett med eget badrum, ett gemensamt badrum och en gästtoalett finns. i andra flygeln finns ett pentry som öppnar upp mot vardagsrummet. Köket är ett av husets viktigaste rum. Premium keramiska ytskikt kombineras perfekt med det modulära köket som föreslås enligt plan. Köket ligger i anslutning till tvättstugan. Vardagsrummet har stora fönster för att man ska njuta av utsikten och ha enkel tillgång till terrassen och poolen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2023
Uppvärmning
Centralvärme.
Ventilation
A/C.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Betong.
Fasad: Sten och puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Betongplatta.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Villa med pool att uppföra till salu i Moraira. Boarea om 130 m2 fördelat på ett plan och uppdelat i två delar. Tomten kommer att vara helt inhägnad med parkeringsyta, byggande av en carport för ett fordon, rektangulär pool, terrass runt kaklade poolen och tillgång till tomten kommer att ske genom en motoriserad skjutdörr och en gångdörr. Trädgårdsområde på båda sidor om villan.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 800 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Moraira är en ort på Costa Blanca. Moraira ligger i provinsen Alicante i regionen Valencia, i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Moraira ligger 17 meter över havet och antalet invånare är 1 845 invånare.Terrängen runt Moraira är kuperad åt nordväst, men åt sydväst är terrängen platt. Havet ligger åt sydost. Den högsta punkten i närheten är Puig de la Llorença, 445 meter över havet, 4,1 km nordost om Moraira. Närmaste större samhälle är Denia, 17,1 km norr om Moraira.Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste månaden är januari, med 10 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 659 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 136 mm nederbörd, och den torraste månaden är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Alicante flygplats. 94 km.
Valencia: 120 km.
Valencia flygplats: 128 km.
Närservice
Moraira och dess olika stadsdelar och områden har sina egna restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.
Parkering
Carport.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Moraira
Costa Blanca

Pris:
870 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
130 m2
Tomtarea:
800 m2
Ref.nr
CCSOC1914

Dela

Till toppen