3:a endast 50 meter från härliga Medelhavet i Campoamor

Endast 50 meter från härliga Medelhavet ligger denna fina lägenhet 3:a i Campoamor. Lägenhet i utomordentligt skick. Säljs möblerad. Plats i gemensamt garage och med förråd. Bör definitivt ses. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
60 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad 3:a bestående av: Entré, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum och en rymlig terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Endast 50 meter från härliga Medelhavet ligger denna fina lägenhet 3:a i Campoamor. Lägenhet i utomordentligt skick. Säljs möblerad. Plats i gemensamt garage och med förråd. Bör definitivt ses.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: 550 Euro/år (för garage ovch bostad).
Fastighetsskatt: 140 Euro/år.
Sophantering. ca 15 Euro/kv.

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.
Närservice
Till Medelhavet: 100 m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Campoamor, Torrevieja
Costa Blanca

Pris:
252 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Ref.nr
CSSHT1022

Dela

Till toppen