3-rums lyxlägenhet till salu i Benissa

3-rums lyxlägenhet till salu i Benissa, endast några få minuters promenad från stranden. Belägen mellan Calpe och Moraira. Lägenheten ligger i ett paradisiskt område i ett högkvalitativt komplex med lyxiga och praktiska interiörer. Det finns stora gemensamma utrymmen, med pooler som simulerar laguner, SPA-område, gym, restauranger, stora terrasser och allt i en atmosfär av elegans och lyx. Lägenheten nås direkt från garaget med hiss. Sjöformad pool och med en ytterligare pool för barn. Trädgårdar full av växter och träd. Bar vid poolen och restaurang på området. Fantastiskt spa med uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, bastu och ett litet gym. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
90 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av två dubbelrum, ett med eget badrum och ett annat badrum. Vardagsrum / matsal, öppet kök fullt utrustat med avancerade apparater och en trevlig terrass med havsutsikt. På grund av dess läge inom urbaniseringen är denna terrass mycket privat. Några av de extra som gör den här egenskapen så speciell: Luftkonditionering varm / kall, Internet, satellit-TV, sluten anläggning, säker och privat.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 0, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den lilla staden Benissa ligger i provinsen Alicante i den norra delen av Costa Blanca. Benissa är bland de äldsta städerna på Costa Blanca kusten. Staden ligger lite längre in mot landet men har även en 4 km lång kustremsa. Benissa är omgärdad av höga berg. Staden har formats till det den är idag genom år av iberisk, romersk, arabisk och kristen historia. I Benissa finns en 4 km lång kustremsa där de största stränderna är Baladrar, Cala Llobella, La Fustera och Cala Pinet. Här är landskapet magnifikt med höga klippiga berg och underbar utsikt över Penon de Ifach. Playa la Fustera är en fin sandstrand som har blivit utnämnd med blå flagg. Under högsäsongen kan man hyra solstolar, det finns röda korset service, det ordnas barnaktiviteter m.m. Vid stranden finns parkering, bar och restaurang och turistinformation.Benissa är en kommun i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, på norra Costa Blanca i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 13 808. Arean är 70 km2. Benissa gränsar till Altea, Calpe, Gata de Gorgos, Llíber, Senija, Teulada och Xaló.Terrängen i Benissa är huvudsakligen kuperad. Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste är januari, med 10 °C.[3] Genomsnittlig årsnederbörd är 659 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 136 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Valencia flygplats: 119 km.
Alicante flygplats: 86 km.
Närservice
Man får inte missa stadens medeltida stadskärna med de smala gatorna, torgen och de historiska byggnaderna. Här är byggnaderna smyckade med heraldiska sköldar och har balkonger med smidesjärnsgaller. Här finns butiker, restauranger, stormarknader, lekplatser m.m. På lördagar anordnas det en marknad i Benissa.

I området runt Benissa finns många trevliga golfbanor. Med endast en timmes bilresa bort finns alla utmanande golfbanorna och det finns en del att välja mellan. Inte långt från Benissas centrum i sluttningen ligger San Jaime Golf Club som är en nio-håls sextio par kurs.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Benissa
Costa Blanca

Pris:
220 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
90 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CALD2007D

Dela

Till toppen