Trevliga villor med pool under uppförande till salu i efterfrågade Moraira

Trevliga villor med pool under uppförande till salu i efterfrågade Moraira. Tomterna kommer ha trädgårdsytor på båda sidor om husen och det ingår även en carport för bil. En pool om 4 meter x 6 meter ingår i köpet och flera uteplatser. Villorna byggs enligt de senaste byggnormerna och med hög kvalitet i materialval. Förinstallerat för A/C i kanalsystem och vitvaror ingår. Moraira ligger i kommunen Teulada vid Medelhavskusten och är ett riktigt internationellt turistcentrum där många besökare väljer att tillbringa sommarmånaderna. Moraira har sju stränder och vikar med blå flagga och man kan gå från en strand till en annan till fots längs hela strandpartiet. Moraira erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, marina utflykter, vattenaktiviteter, flera äventyr, guidade besök etc. En annan anledning att välja Moraira är det varma klimatet som råder hela året om, samt dess underbara gastronomi med många restauranger att besöka. Hör med oss om lediga tomter och dess placering, samt pris. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
149 m2
Rumsbeskrivning
Villorna kommer ha 2 sovrum varav ett med eget badrum, totalt 2 badrum, amerikanskt kök och ett rymligt vardagsrum försedd med stora fönster , så att man kan njuta av utsikten, samt utrustad med en öppen spis. I anslutning till köket finns en separat tvättstuga. Alla vitvaror ingår förutom kyl/frys. Centraldammsugare kan väljas till och då beroende på hur långt man hunnit färdigställa det aktuella huset.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2021
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 700 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrasser

Tomtbeskrivning
Pool 4 meter x 6 meter, sötvatten, saltvatten +500 Euro. Trädgård anlagd med färdiga terrasser ingår i köpet. Det finns ett antal tomte att välja på i detta område från 800 m2 till 1 800 m2.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Moraira är en ort på Costa Blanca. Moraira ligger i provinsen Alicante i regionen Valencia, i den östra delen av landet, 400 km sydost om huvudstaden Madrid. Moraira ligger 17 meter över havet och antalet invånare är 1 845 invånare.Terrängen runt Moraira är kuperad åt nordväst, men åt sydväst är terrängen platt. Havet ligger åt sydost. Den högsta punkten i närheten är Puig de la Llorença, 445 meter över havet, 4,1 km nordost om Moraira. Närmaste större samhälle är Denia, 17,1 km norr om Moraira.Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste månaden är januari, med 10 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 659 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 136 mm nederbörd, och den torraste månaden är juli, med 7 mm nederbörd.
Kommunikation
Alicante flygplats. 94 km.
Valencia: 120 km.
Valencia flygplats: 128 km.
Närservice
Moraira och dess olika stadsdelar och områden har sina egna restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Villa

Moraira
Costa Blanca

Pris:
750 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
149 m2
Tomtarea:
700 m2
Ref.nr
CCSB20834

Dela

Till toppen