Townhouse till salu i efterfrågade Playa Flamenca

Townhouse till salu i efterfrågade Playa Flamenca. Detta Townhouse ligger i Playa Flamenca alldeles i närheten av det populära köpcentret Zenia Boulevard. Huset är på ca 70 m2 med en fördelning på 2 sovrum, badrum, separat toalett, kök med förråd samt vardagsrum med matplats. I samband med entrén finns en uteplats under tak samt en klinkerlagd yta på tomten fungerar även som uteplats. En trappa upp finns en balkong och överst på fastigheten finns en takterrass som idag är inglasad och används som ett tredje sovrum men finns inte med i lagfarten. Fastigheten är i gott skick och säljs delvis möblerad och med befintliga vitvaror. A/C finns installerad i bostaden. Urbanisationen har ett gemensamt poolområde och till stranden är det ca. 1 200 meter. Det mesta av den service man behöver för det dagliga livet finns inom rimligt gångavstånd från bostaden. Kontakta oss för att köpa hus på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
70 m2
Rumsbeskrivning
Huset är på ca 70 m2 med en fördelning på 2 sovrum, badrum, separat toalett, kök med förråd samt vardagsrum med matplats.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
170 Euro/år.
Samfällighetsavgift
360 Euro/år.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.
Närservice
Avstånd till strand: 1 500 meter.
Avstånd till bekvämligheter: 0 meter.
Avstånd till flygplats: 45 km.
Avstånd till golfbana: 5 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Playa Flamenca, Torrevieja

Pris:
137 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Ref.nr
CCSB20291

Dela

Till toppen