2-plans radhus till salu i Torrevieja

2-plans radhus till salu i Torrevieja. Huset är beläget nära köpcentret Habaneras & Ozone. Det har en trevlig liten privat trädgård med BBQ. Huset säljs möblerat. I området finns det en gemensam trädgård och pool. Promenadavstånd till hav och strand. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
84 m2
Rumsbeskrivning
Radhus i 2-plan bestående av entré och hall, vardagsrum och matplats, fullt utrustat kök, tre sovrum och tre badrum. Balkong. Terrass och liten trädgård.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans radhus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 56 m2
Typ:
Liten trädgård och terrass

Tomtbeskrivning
Terrass och liten trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.
Närservice
Avstånd till strand: mindre än 1 km
Avstånd till golfbana: 7 km.
Avstånd till bekvämligheter: 300 meter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Torrevieja

Pris:
99 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
84 m2
Tomtarea:
56 m2
Ref.nr
CCSCI6590

Dela

Till toppen