Nybyggda 3-rumslägenhet till salu i Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa

Nybyggda 3-rumslägenheter till salu i Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa. Mindre än 15 minuters promenad till stranden. Sportområde i urbaniseringen med bl.a. tennisbana.. Lägenheter bestående av vardagsrum, matplats och kök, 2 sovrum och 1 badrum. Gemensamma pooler och trädgårdar i området. Frånpris 96 000 Euro. Hör med oss om lediga lägenheter, placering och pris. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
45 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av hall, vardagsrum och matplats, fullt utrustat kök, två sovrum och ett badrum

Fastighetsskatt (IBI): 200 Euro/år.
Samfällighetsavgift 330 Euro/år.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
4 av 10, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
10-planshus med garage
Byggnadsår
2016
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Närområde

Allmänt
Torrevieja är en turistort vars liv kretsar kring havet och saltproduktionen. De två enorma salinerna La Mata y Torrevieja är omgivna av moderna bostadsområden.

Salinerna är förbundna med varandra och utgör idag ett naturreservat. De når ut till havet via La Mata. Saltutvinningen är lika gammal som kristendomen, men hade sin höjdpunkt under 1800-talet. I dag exporteras saltet från Torrevieja till hela världen och den årliga produktionen uppgår till mer än en miljon ton. I Torrevieja hålls den marina traditionen vid liv genom den viktiga handeln i fiskehamnen och Torreviejas kungliga segelklubbs och den internationella båthamnens många kajplatser. I slutet av strandpromenaden finns de två kajerna där fartygen som reste till Kuba med salt och återvände med folksånger, habaneras, brukade lägga till. Sångtraditionen har uppmuntrat till den välbesökta körtävlingen som genomförs i staden varje sommar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa

Pris:
96 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
45 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCSCI5878

Dela

Till toppen